Huawei Honor 6 Plus Dual Sim Full Active – review

Un telefon mare, care nu are limite in ceea ce priveste functionarea, chiar si atunci cand vine vorba despre aplicatii extrem de solicitante si care atrage cumparatorul printr-un aspect deosebit si unele dotari impresionante. Huawei Honor 6 Plus, caci despre el este vorba, este un telefon ce poate juca cu usurinta rolul unui dispozitiv de clasa superioara si care face fata fara probleme oricarei provocari.

Huawei Honor 6 Plus, telefon dual sim full active

Dotarea cu un procesor dual sim Full active este o necesitate din ce in ce mai mare pe piata telefoanelor mobile. Este motivul pentru care Huawei Honor 6 Plus este dotat cu un astfel de procesor si ofera o calitate superioara in timpul convorbirii. Ai garantia celui mai bun semnal si mai ai garantia faptului ca nu vei pierde niciodata niciun apel. Daca vorbesti pe unul dintre simuri si esti sunat pe cel de-al doilea, apelul va fi primit si vei putea decide daca raspunzi sau nu.

Semnalul este oferit de cele doua antene independente, de cate 4 dB fiecare, de 2 ori mai puternice decat variantele de antene gasite pe alte telefoane similare.

Dotari tehnice de top

Dotarile tehnice ale telefonului sunt, fara doar si poate, unele de top. Procesorul Kirin 925 Octa Core de 1.8 Ghz, memoria Ram de 3 Gb si dotarile video si audio de cea mai inalta calitate, iti aduc un mini computer performant in propriul buzunar. Huawei Honor 6 Plus iti permite, de fapt, sa faci aproape orice faci cu un calculator, oferindu-ti inclusiv un confort maxim in utilizare, datorat ecranului mare, de 5.5 inch.

Aspect fizic extrem de placut

Putem spune ca smartphone-ul celor de la Huawei este un telefon deosebit de elegant. Este bine construit, are materiale de o calitate foarte buna si respecta orice cerinta fizica venita din partea utilizatorilor. Vei putea sa te bucuri de o folosire cursiva si de o senzatie foarte placuta in momentul in care il tii in mana.

Huawei Honor 6 Plus, un telefon eficient

Eficienta este unul dintre cuvintele de ordine care definesc si contureaza acest telefon. Aproape fiecare aspect al dispozitivului aduce un grad superior de eficienta :

  • Eficienta energetica. Un chipset HiSilison Kirin 925 dotat cu un procesor octa-core construit cu nanotehnologie de 28 nm, o arhitectura gandita special pentru un consum redus de energie si in general, dotari gandite pana in cel mai mic detaliu, fac cei 3600 mAh ai bateriei sa ofere un timp de asteptare urias.
  • Eficienta la socuri . Nu recomandam sa il scapi pe jos, insa Huawei Honor 6 Plus este rezistent. Acesta este acoperit cu un strat de sticla rezistenta la zgarieturi si poate face fata fara probleme chiar si la utilizatorii ceva mai neglijenti.
  • Eficienta foto. Cei de la Huawei au gandit foarte bine acest telefon, dotandu-l cu o camera foto Dual – Lens. Cele doua lentine au cate 8 Mpx fiecare si realizeaza imagini panoramice impresionante, focusand obiectele dupa realizarea fotografiei.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.