Un cabinet stomatologic Bucuresti

Zâmbetul cea mai puternică armă a noastră

Ori de câte ori ieșim în oraș zâmbetul trebuie să ne însoțească, el este primul care ia contact cu persoanele de lângă noi și cel care poate face ca o întâlnire să fie de succes. Pentru ca acest lucru să fie posibil este însă nevoie de foarte multă muncă și de o îngrijire bună a danturii. Încă de la cele mai fragede zile ale vieții ar trebui să vizităm acest cabinet stomatologic bucuresti, pentru a fi siguri că acordăm o atenție sporită danturii și de a ne bucura de ea cât mai mult timp.

2

De ce să apelăm la un cabinet stomatologic bucuresti?

Până acum ceva vreme, nu suportam să merg în cabinetele stomatologice, rămăsesem cu o teamă de când eram mică și nu reușeam să scap de ea. Chiar dacă durerile nu încetau să dispară eu nu voiam să merg la un doctor stomatolog. Pentru că problema se agrava am acceptat propunerea unei prietene de a face o vizită la un cabinet stomatologic bucuresti, ea mergea de 10 ani acolo și nu avusese probleme niciodată.

Cu inima în dinți mi-am făcut bagajele și am pornit spre Bucuresti, vocea plăcută a asistentelor m-a ajutat să mă calmez, iar întreg cabinetul era decorat într-un mod foarte plăcut și avea diverse mesaje de încurajare. Teama pentru dentiști s-a evaporat încă de la prima întâlnire, acum pot spune cu zâmbetul pe buze că vă recomand acest cabinet.1

Cabinetul este dotat cu aparatură de ultimă generație, personalul este unul foarte specializat și pasionat de meseria pe care o practică de foarte mulți ani. Puteți vedea direct pe site numărul de diplome pe care cei doi medici stomatologi au reușit să și le însușească de -a lungul anilor. La clinica Dr Serban veți putea beneficia de servicii precum: estetică dentară, implantologie, terapie restaurativă, radiologie dentară, extracție molar minte, dar și multe alte servicii de care se vor ocupa cu atenție sporită. Toate acestea sunt făcute pentru ca la final să vă puteți recupera zâmbetul și să vă bucurați în permanență de el.

De asemenea, Dr Serban vă pune la dispoziție o serie de întrebări și de răspunsuri ce  vă vor ajuta să descoperiți mai rapid o soluție la problemele cu care vă confruntați. Pe site vă întâmpină și o serie de cupoane de reducere ce pot fi folosite la următoarea voastră vizită la medicul Dr. Serban. Dacă doriți să aflați mai multe informații despre serviciile oferite sau pentru a programa o întâlnire vi se pun la dispoziție trei numere de telefon, o adresă de e-mail, office@drserban.com, și chiar un formular online, puteți opta pentru oricare dintre aceste variante.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.