Transport aeroport de la RokaRent

 Lipsa timpului ne lovește mereu

Suntem în plin secol al vitezei, iar timpul nostru este atât de prețios, încât nu știm cum să rezolvăm cât mai multe activități într-o perioadă cât mai scurtă. Dacă într-un interval de cinci minute am putea să facem trei lucruri diferite ar fi nemaipomenit. Dar nu se poate. Așa că nu ne rămâne decât să ne organizăm cât mai bine un transport aeroport pentru a nu ne risipi timpul ce-l avem la dispoziție.

Iată că pentru deplasările lungi, ce le presupune activitatea desfășurată pe spațiul mai multor state, deja am renunțat să mă mai deplasez cu autoturismul personal. În primul rând era foarte obositor să conduc peste o mie de kilometri. Ajunsă la destinație eram nevoită să mă pun la somn pentru a-mi reveni și a-mi recăpăta vigoarea. În al doilea rând pierdeam câteva zile pe drum, iar acum cu avionul îmi sunt suficiente doar câteva ore. Știu, o să-mi ziceți că ajunsă la destinație îmi va fi foarte greu să merg pe jos. Aici chiar aveți dreptate.

De ce optez pentru transport aeroport?

Totuși cred că o să vă surprind cu soluția pe care am găsit-o. Pentru deplasarea de la aeroport până la hotel sau, după caz, la sediul societății am să apelez la o firmă specializată în asigurarea de transport aeroport, în acest fel nu voi irosi nici-un minut. Pentru cazurile când sunt nevoită să petrec mai multe zile în aceeași locație, tot aceeași firmă profesionistă mă scoate din impas prin a-mi permite să închiriez o mașină, pe gustul meu, pentru toată acea perioadă. Mai mult, mi se asigură asistență tehnică atunci când aș fi nevoită, fără a se ține cont că este zi sau noapte și ce oră este.

Iată că prin acest serviciu scap de acele probleme ce mi le făcea mașina mea exact în momentul când eram pe grabă și eram obligată să o las acolo, iar eu luam repede un taxi pentru a ajunge la timp. O să rămâneți surprinse de ceea ce vă voi spune în continuare, căci la așa ceva sigur nu vă gândeați. Dacă sunt foarte obosită voi putea solicita prezența unui șofer personal, ce îmi va sta la dispoziția mea atât cât am nevoie pentru transport aeroport.

Acum sunt convinsă că nu aveați cunoștință de toate acestea, dar cele ce vi le voi spune în continuare vă vor lăsa mute de uimire. Nu contează în ce perioadă a anului voi apela la o astfel de firmă, căci ea îmi va pune mașina la dispoziție echipată pentru sezonul respectiv. Voi putea opta chiar să închiriez o mașină pe termen lung. În acest caz firma îmi va asigura mobilitatea și reducerea timpului pierdut prin aducerea mașinii pe care am închiriat-o direct la aeroport. Acum fiți atente! În tariful de închiriere îmi sunt incluse RCA, asigurarea CASCO,toate taxele, asistența rutieră, schimbul de anvelope, mentenanță completă, schimbarea mașinii în caz de avarie și în plus asistența rutieră. Mai mult pentru că nu cunosc drumurile mașina va fi prevăzută și cu un GPS ce îmi va ușura misiunea de a mă descurca rapid în fiecare locație sau pe drumurile din țara respectivă.

Sper că v-am convins că eu nu mai pierd timpul și pot să-mi rezolv cu promptitudine toate activitățile, indiferent unde îmi este solicitată prezența, prin folosirea transportului aerian pentru parcurgerea distanțelor mari. Iar în fiecare locație voi apela la o firmă ce îmi va asigura închirierea unei mașini pe placul meu.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.