www.dry-ice.ro – cumpărăm gheață carbonică

Evenimente fericite în familie realizate cu gheata carbonica

Te-ai întrebat vreodată cum ai putea aduce la petrecerea ta acel frumos fum care conturează aproape orice dans din filme? Ei bine, eu am fost încă de mică cucerită de acest aspect, vorbim totuși de o învăluire a sărbătoriților într-un fum magic, în crearea unei atmosfere de basm. De când am internet nu am încetat să caut informații despre cum aș putea crea toate acestea. Acum câteva săptămâni dorința mea a devenit realitate pentru că am descoperit site-ul www.dry-ice.ro, la început nu mi-a venit să cred cât de simplu era să creez acel fum.

Vorbim despre un site care se ocupă cu distribuirea gheții carbonice pe întreg teritoriul țării noastre. Pentru cei care nu cunosc deja asta, gheața carbonică este cea care duce la crearea fumului acela alb ca laptele. Ea nu este ca și gheața normală, ci este cunoscută ca și gheață uscată.

De pe site-ul Dry Ice am aflat că această gheață nu este folosită doar pentru petreceri, ci are și numeroase beneficii în medicină, viticultură sau chiar în păstrarea diverselor alimente. Mai știți acele cocktailuri ciudate pe care le consumau cei din familia Adams? Mă refer la acele pahare din care ieșea un fum foarte gros? Ei bine acel efect era realizat tot cu ajutorul gheții carbonice, căci ea  poate fi foarte ușor utilizată la evenimente pentru a adăuga un pic de mister băuturilor.

Cei de la Dry Ice Romania furnizează doar gheață carbonică 100% alimentară, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că invitații voștri o vor bea. Tot de pe site am putut afla că toate comenzile vor fi livrate în aproximativ 24 de ore de la lansarea lor, deci nu trebuie să vă grăbiți pentru a face comanda cu mult timp înainte.

O nuntă de poveste cu ajutorul www.dry-ice.ro

Eu îmi doream o nuntă mai ieșită din tipare, apelasem deja la un restaurant frumos, dar voiam ca interiorul să fie foarte elegant și romantic. Atunci când am făcut comandă pentru gheața carbonică necesară pentru efectele speciale și pentru cea de adăugat în băuturi am mai observat o categorie în care nu intrasem până atunci. Era vorba de categoria de sculpturi din gheață, mai pe scurt, puteam decora salonul cu ajutorul unor adevărate opere de artă realizate din gheață carbonică, pentru  a da un aer diferit locației și a oferi un interior spectaculos.

Printre lucrările care deja fuseseră realizate de cei de la www.dry-ice.ro se numărau diverse fructe sau flori din gheață, suporturi pentru șampanie, dar și multe alte minunății. Nu am putut rezista impulsului de a adăuga pe lista de cumpărături și un bar din gheață. Gândiți-vă cum vor arăta sticlele poziționate pe un bar din gheață. Apoi în sală nu a fost nevoie decât de adăugarea unor mici reflectoare, pentru ca întreg spațiul să se transforme într-un mic paradis și toți invitații să se simtă perfect.

Pe deasupra, pe acest site, ne-am bucurat de asistență și am putut descoperi răspunsuri la toate întrebările noastre. Alegeți să vă transformați petrecerea într-o adevărată operă de artă apelând la ajutorul gheții carbonice produsă de Dry Ice. În acest fel atât voi, cât și invitații voștri, vă veți putea bucura de efectele minunate  produse de aceasta.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.