Un telefon dual SIM sau unul cu un singur SIM?

Ma gandesc tot mai des in ultima vreme sa imi cumpar un telefon dual SIM. Tocmai am vazut pe rombiz.ro o oferta de telefoane Samsung dual SIM  greu de refuzat si ma gandesc tot mai serios sa fac o astfel de investitie.

De ce vreau un telefon dual SIM de la Samsung? Vreau un telefon dual SIM pentru ca m-am cam saturat sa umblu mereu cu 2 telefoane dupa mine. Mi-e chiar incomod si vreau sa scap de unul dintre ele. Insa, cum am nevoie de ambele cartele, cea mai buna optiune ramane sa imi achizitionez un astfel de telefon. Vreau un telefon de la Samsung pentru ca mereu am avut incredere in aceasta marca si imi plac mult telefoanele pe care cei de la Samsung le au pe piata. Totodata, am observat faptul ca telefoanele cu doua SIM-uri sunt destul de acceptabile ca si pret si au caracteristici bune din punctul meu de vedere. Nu is foarte performante, dar in raport cu pretul totul este corect.

Insa, pe de alta parte ma gandesc si la dezavantajele telefoanelor dual SIM. Un prim mare dezavantaj e faptul ca la multe nu ai optiunea de apel in asteptare daca vorbesti pe cealalta cartele. Astfel, cand cineva te suna apar ca si cum nu ai avea semnal. Un alt mare dezavantaj este consumul mare al bateriei. Bateria se consuma mult mai repede la un telefon cu doua cartele, ceea ce pe mine nu ma incanta prea mult. Vreau sa ma tina bateria cat mai mult, deci trebuie sa ma gandesc bine. Un ultim mare dezavantaj pe care tin sa-l amintesc este faptul ca de cele mai multe ori, telefoanele cu doua cartele nu sunt atat de performante ca cele cu o cartela. Daca vrei un telefon cu adevarat puternic, in mod clar trebuie sa cumperi unul normal.

Eu personal, inclin totusi sa-mi cumpar un telefon cu doua cartele, deoarece nu vreau un telefon cu performante foarte bune. Sunt constient de faptul ca un pret putin mai mic inseamna si performante mai slabe. Iar in privinta bateriei, o sa am grija sa aleg unul cu o baterie mai mare si sa am la mine un incarcator portabi

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.