Rochite de vara de la Wildfashion

Oare cât timp a trecut de când nu v-am mai povestit despre un site nou de haine? Ei bine astăzi vreau să vă prezint wildfashion.ro, așa cum deja ați ghicit vorbim despre un site cu haine din țara noastră.  Acest lucru ne ajută să scăpăm de așteptatul coletului timp de 4 săptămâni, dar și de fața vameșului care abia așteaptă să ne stoarcă de bani.

Am ajuns pe acest site datorită căutărilor mele nebune de rochii, căldura s-a instalat și odată cu ea și dorința mea de a schimba hainele de iarnă cu rochii. Atunci când mi-am început căutarea în mediul online nu m-am așteptat să găsesc peste 2000 de modele în același loc. Este absolut imposibil să te oprești asupra unui singur model, mai ales că vorbim de produse cu prețuri foarte mici, foarte accesibile pentru orice buzunar.

Cred că acesta a fost printre singurele site-uri la care am găsit rochii de toate mărimile, nu sunt un fotomodel și tocmai de aceea uneori îmi este un pic cam greu să găsesc rochii potrivite. Dar aici am găsit chiar zeci de modele. Nu contează la ce eveniment urmează să porți rochița, intră pe wildfashion.ro și cu siguranță nu vei pleca cu mâna goală.

Fetelor nu uitați că se apropie Paștele și așa cum bine știți trebuie să aveți haine noi în această zi, ei bine eu vă propun să asortați o frumoasă rochiță cu o pereche de opincuțe sau cu pantofi și astfel să câștigați. De asemenea puteți să vă asigurați și rochița pentru petrecerea de Paște.

Dar haideți să vă arăt rochițele care m-au atras până în acest moment pe site-ul wildfashion.ro:

  • Această rochiță albă vaporoasă a fost prima care mi-a atras atenția pe site-ul lor. Este o rochiță perfectă pentru zilele călduroase de vară, ea fiind în același timp perfectă și pentru petrecerile în aer liber. Cei interesați pot descoperi acest model și pe culoarea neagră.
  • În seria rochițelor pe care nu le pot refuza se regăsește și această rochiță roșie, îmi place foarte mult modul în care spatele este acoperit doar de acel superb decor. Această rochiță este foarte elegantă și merge purtată la foarte multe ocazii. Z168-3 Rochie de ocazie cu spatele golPentru fetele care trebuie să meargă pe căldură la școală sau facultate recomand această rochiță, îmi place foarte mult pentru că nu este foarte decoltată. Îmi place foarte mult modul în care movul se combină cu negrul realizând acest contrast. K121-8 Rochie scurta casual, model in dungi

Voi ce părere aveți despre rochițele wildfashion.ro? Ce modele vă atrag de pe site și ce părere aveți despre alegerile mele?

10 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.