Mobila bucatarie la moda in 2016

Casa in care locuim trebuie sa poarte amprenta personalitatii noastre. Din acest motiv, este foarte important sa fim atenti la modul in care decoram incaperile si la mobila pe care o achizitionam. Pentru a nu da gres in acest proces, avem doua posibilitati:

  • Apelarea la serviciile unui designer;
  • O documentare foarte aprofundata despre ceea ce inseamna amenajari interioare, precum si aflarea ultimelor tendinte in materie de mobila bucatarie;

In cazul in care alegi a doua varianta, atunci este cazul sa citesti cu mare atentie continuarea acestui articol.

Fără titlu

Indiferent de tipul de mobila care este la un moment dat la moda, cu siguranta ca nu va multumi pe toata lumea. Din acest motiv, specialistii spun ca mobila la comanda va fi la moda in acest an. Doar in acest fel, vei putea imprima mobilierului, stilul si personalitatea ta. Chiar daca in acest an se poarta mobila la comanda de la Noblisime, acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa tinem cont deloc de tendintele modei, ci doar sa personalizam modelele aflate la moda.

Din punct de vedere al design-ului, se cauta mobilier care sa inspire seriozitate si utilitate. Un alt criteriu foarte important pe care oamenii il doresc de la mobilierul lor de bucatarie, este ca acesta sa fie versatil. De ce? Pentru ca o parte a oamenilor simt nevoia sa decoreze destul de des incaperile in care locuiesc. Pentru a nu fi nevoit sa achizitionezi o mobila de bucatarie ori de cate ori simti nevoia sa redecorezi bucataria, este recomandat sa achizitionezi o mobila versatila, care sa se plieze pe cat mai multe stiluri.

Fără titlu1

Si daca tot am pomenit despre versatilitate, trebuie sa mentionez ca in acest an, culorile vii, care exprima buna dispozitie, relaxarea, sunt culorile care se poarta atunci cand vine vorba despre achizitionarea mobilierului de bucatarie perfect.

In finalul acestui articol, te intreb, tu care crezi ca sunt tendintele in ceea ce priveste mobila de bucatarie la moda in acest an?

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.