Iepurașul de Paște s-a ascuns la PPT

Era o dimineață ca oricare alta, am reușit să mă trezesc și încercam să îmi beau cafeaua înainte ca micuța noastră să se trezească. Reușisem să mă bucur de 10 minute de liniște ceea ce prevestea o catastrofă… Sau poate eram eu mult prea pesimist…ă….

  • Mami, mami, mami…!!!

Țipetele veneau din camera Aurorei așa că am lăsat cafeaua pe marginea mesei și am fugit să văd ce se mai întâmplase. Micuța mea plângea și arăta foarte speriată, a trebuit să stau alături de ea vreo 10 minute până și-a revenit.

  • Ce s-a întâmplat puișor? Te-ai lovit cumva? Ce te doare? Cine te-a supărat?

Nu am primit niciun răspuns ci doar un semn către tableta care stătea pe jos. Răspunsul problemei se afla în știrea pe care tocmai o citise:

”Dragi copii din întreaga lume,

Zilele acestea am decis să îi facem o vizită urechiatului și am aflat cea mai tristă veste. Datorită faptului că nimeni nu se mai gândește la Iepuraș și pentru că el nu primește nici o dată mesaje de la copii acesta a decis să demisioneze. Ne pare rău să vă anunțăm, dar în acest an nu vor mai exista cadouri.

Semnat reporterul X, de la ziarul Y.”

Acum cum să îi explici unei fetițe de 6 ani că Iepurașul va veni la ea și îi va aduce una dintre cele mai frumoase rochițe? Știam cât de cuminte fusese doar pentru ca în ziua de Paște să se poată bucura de un astfel de cadou. Noroc că mi-am amintit despre o altă știre, i-am spus Aurorei că voi investiga și că nu trebuie să fie supărată.

Cu ajutorul site-ului PPT am reușit să găsesc una dintre cele mai bune soluții. La sfârșitul serii i-am arătat micuței site-ul și i-am explic că după ce a dat acel interviu Iepurașul s-a gândit la sutele de copii care for fi necăjiți
că nu primesc cadouri. Așa că a decis să apeleze la ajutorul unor specialiști. Era vorba de un site foarte accesat în mediul online de unde părinții puteau achiziționa cadouri urmând ca Iepurașul să le plătească.

În loc de o rochiță, cât aveam programată, ne-am ales cu trei rochii pentru că prețurile foarte mici erau însoțite de reduceri consistente. Acum micuța noastră se putea bucura de trei ținute noi și credeam că uitase definitiv de această problemă când m-a întrebat dar nouă ce ne aduce.

Nu mă gândisem până acum să îmi cumpăr ceva mai ales că bugetul nostru era destul de restrâns, dar prețurile și produsele de calitate au învins pentru a doua oara temerile mele. Așa că am reușit cu ajutorul categoriilor de fuste și maieuri să îmi asigur ținuta pentru ziua cea mare.

Nici tăticul nu a scăpat de lista cea lungă a iepurașului, Aurora alegându-i două cămăși superbe, mă așteptam ca prețul pentru toate aceste produse să fie unul foarte ridicat, însă reducerile de care beneficiam m-au făcut să ajung la o sumă destul de mică.

Am reușit să mă conving și să o conving pe micuța noastră, iar acum încerc să îți explic că Iepurasul PPT aduce cele mai mici preturi la tine acasa. Dacă și tu îl cauți pe urechilă atunci intră pe PPT.

Tags:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.