Canapele curate cu Viva Clean

Paștele și curățenia la români

Tocmai a trecut și Paștele din acest an, de mâine părinții se vor duce la muncă, copiii la grădiniță, școală, facultățile mai au însă o mică pauză. Ce este însă sigur: mâine ia în mare parte sfârșit și această mică ”mini-vacanță”. S-ar presupune că a fost o vacanță, dar pentru mine una nu a fost așa, cel puțin nu înainte de a descoperii Viva Clean. Atunci când vine Paștele se spune că totul trebuie să  fie curat în casă, așa că în ultima săptămână trebuie să te apuci de curățenie.

Nici eu nu am putut scăpa, mai ales că a mea căsuță arăta mai rău decât dacă ar fi venit Al III-lea Război Mondial, trebuia ca totul să fie curățat. Problema s-a pus în momentul în care canapelele au fost eliberate, pentru că se vedea cu ochiul liber că au nevoie de foarte multă curățenie. Pisica avusese grijă să lase păr suficient pe ele, urmele de suc sau de alte produse erau încă vizibile. Mai simplu spus canapelele arătau ca și când ar fi trecut prin mâinile a 100 de persoane. Nu știam ce să fac, mai stricasem o canapea în încercarea mea de a o curăța singură, așa că știam că am nevoie de profesioniști, dar totuși unde să îi găsești?

Curatare canapele Bucuresti

Salvatorii canapelelor tale, Viva Clean

Cu ajutorul internetului am descoperit Viva Clean, este vorba despre o firmă care oferă servicii de curățare canapele. Mai simplu spus tu le pui la dispoziție canapeaua ta murdară și ei îi readuc strălucirea de odinioară. Am privit oarecum indecisă această metodă, dar pentru că nu voiam să am pe conștiință încă o canapea m-am lăsat păgubașă.

De pe site-ul lor am aflat faptul că acordă foarte multă atenție canapelelor, că folosesc produse care nu fac rău materialului. Ei folosesc metode diferite în funcție de produsul pe care dorim să îl curățăm, nu doar canapelele vor primi ajutor de la această firmă ci și fotoliile sau tapițeriile din mașina voastră. De asemenea la ei se poate apela și pentru curățenie la domiciliu sau chiar la birou.

Timpul este cel mai mare inamic al nostru, alături de el stând banii, știu că vă așteptați ca aceste servicii să coste enorm, dar nu este așa. Prețurile sunt chiar foarte bune ținând cont doar de câți bani ați da chiar voi pentru produsele de curățat, dar și cât timp ați pierde cu curățarea în sine. Nu vreau să vorbesc de cazul în care produsele folosite de voi ar aduce adevărate pagube canapelei. În plus doar o dată pe an este Paștele și cred că măcar atunci meritați și voi o canapea curată.

O firmă de curățenie înseamnă oameni specializați în acest domeniu, care știu din start ce produse să folosească pentru a vă scăpa de acarieni, pete dar și de multe alte lucruri nu tocmai plăcute. Viva Clean este tot ce aveți nevoie dacă vă doriți o casă curată, dacă vreți ca cei mici să nu se îmbolnăvească în timp ce se joacă pe canapeaua veche. Nu trebuie să renunțați la canapele după ce se murdăresc, cu ajutorul unor servicii de curățenie totul va reveni la normal.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.