Review Loncolor 3

REVIEW CEARĂ PENTRU PĂR LONCOLOR TENDRY WAX

Părul meu a avut parte de foarte multe beneficii din partea celor de la Loncolor, alături de masca de păr am mai primit și ceară pentru păr. Să fiu sinceră nu mai folosisem niciodată ceară de păr. M-a cucerit însă mirosul ei, toate produsele de la loncolor au un miros care te îndeamnă să le testezi, să le folosești și să vezi ce ai de câștigat de pe urma acestora.

13022375_1010480869041747_397449250_n

Prima oara când am folosit ceara de păr m-am speriat puțin pentru că luasem o cantitate foarte mare pe degete și în momentul în care am pus-o pe păr am realizat că ea nu este o mască de păr, deci este nevoie de mai mult timp pentru ca ea să ajungă pe toată suprafața părului. Mai simplu spus ea trebuie luată în cantități mici, de a lungul șuvițelor. Este recomandată pentru momentele în care vă doriți să dați un alt aspect părului, ea accentuând șuvițele și buclele ondulate.

Are o rezistență foarte bună, noua ta coafură beneficiind de strălucire pe toată durata zilei. Pe deasupra poți fi sigură că buclele tale vor rezista și în condiții mai nefavorabile ale vremii. Aveți grijă să nu încercați să o folosiți pe părul ud, ea este doar pentru păr uscat și doar în acest condiții vă veți putea bucura de un nou aspect al părului.

13023478_1010480865708414_1253276355_n

Dacă sunteți în căutarea unui produs pentru o coafură mult mai rezistentă, unui produs care să ofere părului strălucire intensă pe toată durata unei zile vă invit să vă achiziționați o ceară de păr de la Loncolor. Eu sunt foarte mulțumită de cea pe care am primit-o și mă gândesc să mai cumpăr una atunci când aceasta se va termina. Loncolor mi-a dovedit încă o dată că produsele lor sunt de o foarte bună calitate.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.