Vreau un blog nou!

Am deja 3 bloguri pe domeniu, 2 administrate de mine și unul de altcineva, dar îmi doresc ceva nou. Vreau un blog unde să pot posta doar păreri despre produse și servicii, un loc doar al meu, curat și frumos. Așa că am decis să achiziționez un nou domeniu, problema care s-a pus a fost cea a hostingului. Pentru cei care nu știu nu poți avea un domeniu fără să îi asiguri hosting.

Dacă blogul pentru noi este ca și o casă, un loc în care ne prezentăm trăirile și experiențele, hostingul este terenul pe care aceasta va fi construită, este cel care ne ajută să ne diferențiem de vecinii noștrii.

Atunci când ne dorim să achiziționăm gazduire ieftina trebuie să ținem cont și de seriozitatea firmei la care urmează să apelăm. Eu vă recomand găzduirea de la gazduireenterprise.ro, această firmă vă pune la dispoziție găzduire la prețuri foarte accesibile.

De exemplu, cel mai ieftin tip de găzduire vă oferă 5GB SSD, ceea ce înseamnă un spațiu destul de bun pentru blog, transfer sau înregistrare de domeniu gratuit, trafic necontorizat, cpanel, dar și multe alte beneficii. Să nu uităm că veți avea parte și de  antivirus pentru blog, astfel încât să nu vă virusați cumva blogul. Cel mai scump pachet de hosting ajunge undeva la aprozimativ 10euro/lună o sumă destul de mică dacă luăm în calcul faptul că veți beneficia de 30Gb SDS, dar și de alte servicii.

Eu pentru viitorul meu blog voi opta pentru găzduire de la această firmă, pentru că îmi doresc un blog mare, care să nu întâmpine probleme pe viitor. De asemenea sunt foarte sigură că voi primi ajutor și sfaturi din partea firmei de hosting.

Pentru un blogger cel mai important pas este mutarea pe domeniu, deoarece asta înseamnă că ai crescut poți avea ceva care să poarte numele tău. De asemenea o dată cu mutarea vei deschide și multe alte beneficii, wordpress-ul îți pune la dispoziție mai multe teme gratuite, poți avea mai mulți vizitatori.

Dacă vă doriți să treceți pe domeniu alegeți hostingul de la această firmă și nu veți regreta.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.