Ce vreau să vizitez în România?

Încă de mică mi-am dorit să vizitez cel mai frumos traseu din țara noastră, este vorba de Sinaia- Cabana Cuibul Dorului- Cabana Piatra Arsă. Singura problemă pe care am întâmpinat-o a fost dată de faptul că nu aveam o mașină.


Nici pe la agențiile de turism nu am găsit aceste destinații la un loc și știți și voi ce greu este să plecați la ore și în zile fixe mai ales dacă nu ați terminat de vizitat toate locațiile.

                                   Sinaia

De cand am descopert SIXT Rent a Car visul meu s-a apropiat tot mai mult de realitate. Cu ajutorul acestei firme care se ocupă cu inchirieri masini pot fi sigură că pot ajunge la destinația dorită în cel mai frumos mod. Pe deasupra o mașină închiriată ne oferă posibilitate de a pleca și de a rămâne oricât ne dorim și ne permitem.


                      Cabana Cuibul Dorului

Dacă vreți să închiriați o mașină trebuie să știți că puteți verifica online cât vă costă închirierea mașinii pe perioada dorită. Trebuie să știți însă în ce stație SIXT Rent a Car veți ajunge și perioada aproximativă, apoi programul vă va expune mașinile disponibile și prețurile pentru acestea. În ziua și la ora stabilită voi trebuie să vă prezentați la sediul ales pentru a prelua mașina, iar mai apoi să o readuceți în ziua aleasă la service.


                            Cabana Piatra Arsa

Pentru noi aceasta este cea mai bună soluție, vom putea vizita cele mai frumoase locuri din țară în propria noastră mașină și fără să fie nevoie să plătim foarte mulți bani. De asemenea putem schimba oricând destinația sau prelungii mica vacanță prin anunțarea celor de la New Kopel Group.

Care sunt beneficiile pe care le aduce o mașină închiriată?

  • Prețuri mult mai mici, decât achiziționarea unei mașini personale.
  • Posibilitatea de a vizita orice loc din țară.
  • Alegerea mașinii care ni se potrivește cel mai bine, dar și al celui mai bun preț.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.