Scari si schele pentru casa ta

Încă de când eram mică îmi este frică de înălțime, ce este drept sunt și înaltă, iar distanța până la pământ mă sperie. Știam că în general această teamă apare după ce ai pățit un accident, dar cu toate acestea eu nu am căzut niciodată de la înălțime. Îmi aduc și acum aminte când sora mea m-a păcălit să mă urc pentru prima oară în pod, aveam cred că 8 ani. Urcatul presupunea urcare pe o scară iar mai apoi pe unul dintre brațele sobei și tragerea în sus, din locul în care scara se termina mai erau cam vreo patru palme până la gura podului.

1

De urcat am urcat foarte ușor, învățasem deja să nu mă uit în jos, dar coborârea a fost cea care m-a speriat, pur și simplu vedeam cât de mare era distanța până la scară și credeam că o să cad, cu toate acestea am reușit să mă dau jos, dar nu m-am mai urcat în pod.

Acum ceva timp am decis că trebuie făcută curățenie și acolo, dar pentru a mă urca am hotărât să cumpăr o scară nouă, una din aluminiu sau dintr-un materiale rezistent care să mă aducă mai aproape de gura podului. Am avut noroc, pe site-ul depozit-online.ro am descoperit scari si schele la prețuri foarte mici și rezistente.

2

Mai mult decât atât am aflat că există scări speciale pentru pod, acel gen de scări care te duc foarte aproape de gura podului și cu care nu ai șanse să cazi fiind realizate din materiale rezistente. Presimt că măcar teama mea de a urca în pod se va sfârși după achiziționarea acestei scări. Fie că vrem să recunoaștem sau nu scările fac parte din viața noastră de zi cu zi, iar fără ele nu am putea ajunge la lucrurile înalte sau la cele  poziționate foarte sus.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.