Max Cleaning firma ta de curățenie!

Oare de ce timpul liber este așa de mic?

Dragele mele, trebuie să vă spun că pe zi ce trece constatat că am din ce în ce mai puțin timp liber pe care să-l petrec așa cum dorește sufletul meu. Programul supraîncărcat, cursuri, serviciul ce presupune multe deplasări, toate acestea mă împiedică să mai fac până și curățenie în casă. Așa cum știți și voi curățenia este cea care îți poate asigura revitalizarea trupului, mai ales după 10 – 12 ore de muncă. Dar tot atât de bine știți și voi, ca și mine, că o curățenie perfectă nu se face doar prin măturare, scuturare și ștergere de praf, ea presupune și curățarea profesională a canapelelor sau a mochetelor.

curatare tapiterie

O astfel de curățare a canapelelor și mochetelor,  nouă gospodinelor nu ne este la îndemână să o facem, căci nu avem în primul rând dotările necesare, ce presupun o investiție mult prea mare, pentru ca apoi să le ținem într-o debara. Apoi nu avem nici timpul  pentru o curățare eficientă, ce presupune multă atenție, fiind o treabă migăloasă și care presupune să știm foarte multe despre diferitele material ce intră în componența canapelelor, fotoliilor, scaunelor tapițate sau a saltelelor.  Dacă mai avem și un animăluț  în casă, eu nu am decât  vreo trei motani, aceștia își lasă părul peste toate aceste obiecte, care  pe parcursul trecerii timpului au mai căpătat și câteva pete de la mâncarea ce mi-a căzut pe  ele și cu siguranță s-au îmbîcsit cu praful ce nu ne dă pace prin locuință, acela care ne afectează foarte mult și calculatoarele.

Max Cleaning este firma la care apelez cu drag

V-am spus doar câteva motive pentru care am nevoie de Max Cleaning, pentru a mă ajuta cu o tehnologie profesionistă de injecție – extracție și personal ce știe să scoată toate petele indiferent de natura lor. O curățare perfectă a canapelelor , fotoliilor, saltelelor și a scaunelor ce au în componență material tapițate, trebuie să înceapă cu o aspirare a prafului și aresturilor pătrunse în material, după care se folosește apă împreună cu un detergent active, se freacă bine materialul și apoi se face o aspirare a apei și murdăriei pe care aceasta o scoate din material. Rezultatul este că țesătura obiectelor noastre își recapătă elasticitatea și aspectul pe care l-a avut la achiziție, iar petele au dispărut în totalitate.

Cum sunt din ce în ce mai mult  într-o acută lipsă de timp, a trebuit să achiziționez o mașină și iată că încet, încet, aceasta a devenit cea de a doua casă a mea. Cum? Foarte simplu. Am început prin folosirea ei atunci când mergeam la cursuri. Apoi odată cu angajarea mea, obligațiile de serviciu mi-au impus foarte multe deplasări prin țară, unele mai lungi, altele mai scurte, unele deplasări  presupuneau și mai multe opriri pe traseu. Așa că de multe ori am început să îmi folosesc autoturismul și pentru o scurtă odihnă și pentru a mă revigora pentru următoarea etapă a călătoriei.

Acum cred că o să mă înțelegeți de ce doresc ca tapițeria mașinii mele trebuie să fie impecabilă în permanență, căci ea trebuie să îmi asigure și mie un confort sporit, ce îmi este necesar pentru a mă menține într-o formă cât mai bună. Împreună cu tot interiorul mașinii mele tapițeria  trebuie să fie foarte curată și să poată să-mi asigure o igienă bună pentru menținerea stării mele de sănătate.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.