Un nou drum datorita service-ului Bimmer

In sfarsit concediu!

Acum sunt a voastra! Cel putin pentru ultima luna! Pentru vacanta am decis sa apelam la minunatul Bucuresti, cel putin o perioada, iar apoi sa vizitam Clujul. O vacanta este si mai minunata daca apelezi la propria ta masina, in acest mod nu esti absolut deloc obligat sa respecti un program si poti fi spontan!

Cu o masina ca un BMW, drumul este plin de energie si buna-voie. O astfel de masina se misca foarte bine pe autostrada si este o reala placere sa mergi cu ea in vacanta. Am avut parte de aer conditionat si de un drum foarte placut. Desigur pana am ajuns in Bucuresti, acolo masina noastra a decis ca putem merge pe jos… Un adevarat inceput pentru o vacanta de vis.

Sectorul 5 din Bucuresti este destul de mare si cum eram pentru prima oara in acest sector am avut nevoie de ceva ajutor pentru a afla cum sa ajungem la Bimmer Service. Știam despre existenta lui de la sediul care ne-a vandut masina, ei ne-au spus ca daca vrem ca masina noastra sa fie in regula sa apelam la ajutorul celor de la service.

Sincera sa fiu nu ma asteptasem insa ca acest lucru sa se intample in vacanta, asa ca nu ne-am documentat foarte mult. Ramase cu masina pe strada am decis sa aflam cum putem ajunge mai rapid la Service BMW Bucuresti. Norocul nostru a fost ca o masina a decis sa ne duca pana acolo si ca desigur am ajuns in timpul programului.

Reparatiile durau mai mult asa ca a trebuit sa ne gasim un loc de cazare mai aproape de service, pe deasupra cu ajutorul paginii ”Lucrarea zilei” puteam vedea in ce stadiu se afla masina noastra, dar si ce operatii au fost realizate pentru ea. Cat am stat la hotel am avut ocazia de a afla si mai multe informatii despre acest service, mai exact ne-am putut da seama ca am ajuns la un service independent care s-a axat doar pe repararea de BMW-uri.

Mecanicul care s-a ocupat de masina noastra ne-a comunicat si faptul ca toate operatiile au fost salvate in istoricul masinii si vor fi disponibile si la alte service-uri. La inceput nu ne-a venit sa credem, mai ales ca era vorba de un service independent, dar apoi am aflat ca service-ul are acces la baza BMW Group.

Pe site-ul lor aveti ocazia de a apela si la  Bimmer Service reclamatii, desigur daca in cursul lucrarilor lor ati observat ceva ciudat sau considerati ca nu s-au comportat corespunzator. Noi am fost foarte multumiti de acest service, mai ales ca ne-au oferit sansa de a ne continua vacanta.

Daca ajungeti in Bucuresti si aveti un BMW rapti-va putin tin timpul vostru pentru a ajunge pe Str. Brebenei Nr. 20 Sector 5 Bucuresti. Masina voastra nu va regreta implicarea pe care o aratati si astfel si voi va veti bucura de mai mult succes in calatorii. Vacanta noastra va fi minunata, mai ales ca acum masina a avut parte de expertiza unor specialisti.