Bulgaria – o tara excelenta pentru vacante

Lucrez in domeniul turismului de ceva timp dar in acelasi timp marturisesc sincer ca imi place si sa fiu turist. Totul a plecat de la un hobby sau poate mai bine zis, chiar o  pasiune. Se intampla acum cativa ani, intr-o perioada in care calatoream foarte des. Vizitasem multe locuri din Romania si Europa iar despre o parte dintre acestea scrisesem foarte multe recenzii si ghiduri de calatorie care s-au dovedit a fi extrem de apreciate de public. Pentru mine a fost o satisfactie extrem de mare pentru ca vedeam practic cum munca mea ajungea sa fie astfel rasplatita. Chiar daca nu aveam un itinerar clar imi amintesc si acum ca ceva care chiar avusese un real succes fusese articolele cu referire la vacante Bulgaria. Pe atunci nu multi erau acei turisti romani care avuseseră ocazia de a merge pe litoralul bulgaresc in sezonul de vara, cand acesta este practic cel mai apreciat. Avusesem ocazia sa scriu despre vacante in Albena, statiune pe care eu unul am considerat-o a fi potrivita pentru toate varstele, indiferent de pasiuni si domenii de interes, dar si despre vacante in Nisipurile de aur, statiune despre care pe atunci se vorbea destul de vag in Romania. In acea perioada turistii incepeau sa descopere Bulgaria, moment in care avusesem si eu ocazia sa stau aproape o luna intr-una dintre vacante in Sunny Beach.

Inca de atunci mi-am dat seama de faptul ca Bulgaria incepe sa devina o tara cu extrem de mult potential in ceea ce priveste turismul. In calitatea mea de turist, Bulgaria a reprezentat o destinatie de vacanta excelenta. O alternativa apropiata, unde timpul cu masina sau cu autocarul ajunge sa se faca chiar repede, intr-un timp foarte scurt. Acest avantaj a fost ulterior remarcat de multe alte persoane care au mai ales sa scrie ori sa vorbeasca despre experientele pe care le-au avut in Bulgaria. Eu am reusit in cele din urma sa imbin utilul cu placutul in ceea ce priveste viata personala cu cea profesionala, intran dintr-un business din domeniul turismului care sustine prin recenzii si review-uri diverse destinatii turistice. Astfel, prin prisma muncii mele am reusit sa cunosc bine destul de multe tari si culturi printre care amintesc desigur si de Bulgaria.

Catalogata de unii ca fiind o tara excelenta pentru vacanta, eu unul recomand orice tip de calatorie spre aceasta tara. M-am bucurat sa vad ca o data cu trecerea timpului, turismul si-a revenit usor, usor iar principalul efect care a incurajat turismul, a fost curiozitatea oamenilor de a descoperi locuri noi chiar in apropiere de propria casa. Si da, cine locuieste in sudul Romaniei stie exact la ce ma refer.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.