Principalele beneficii ale instalarii unui sistem de automatizare pentru porti

Un sistem de automatizari pentru porti iti poate transforma radical poarta, aducand un plus de confort si securitate sporita pentru proprietatea ta, dar si alte beneficii, indiferent daca este vorba de un spatiu rezidential, industrial sau comercial. Acestea sunt principalele beneficii ale unui astfel de sistem, de care te bucuri atunci cand ai porti automatizate:

  • Pot fi montate pe orice tip de poarta

Exista mai multe tipuri de sisteme de automatizare pentru porti, iar asta inseamna ca poti automatiza atat portile batante, cat si portile culisante sau portile autoportante. Gasesti modele special concepute pentru tipul de poarta pe care il folosesti si nu conteaza daca poarta ta este una veche sau una noua, o poarta din lemn, metal sau PVC.

  • Te ajuta sa castigi timp

Timpul este foarte pretios pentru multi dintre noi si cautam mereu metode de a castiga cat mai mult timp. Automatizarea unei porti ne ajuta sa indeplinim cu succes acest obiectiv. De exemplu, cand pleci la serviciu, nu trebuie sa iesi din masina ca sa deschizi si sa inchizi poarta, caci vei apasa un buton si ea se va deschide si apoi se va inchide singura. Asta se va intampla doar daca beneficiezi de o poarta automatizata.

  • Iti ofera mai mult confort

Utilizarea de porti automatizate este eleganta si ofera un plus de confort, deoarece pentru multi soferi nimic nu se compara cu posibilitatea de a deschide sau inchide poarta chiar din masina sau din locuinta, cu ajutorul unei telecomenzi sau doar cu telefonul mobil. Cel mai important este ca nu trebuie sa depui efort deloc.

  • Iti ofera mai multa siguranta

Siguranta sporita este printre cele mai importante motive pentru care un proprietar de locuinta sau de sediu de firma alege porti automatizate. Daca detii o casa de exemplu, si uiti sa inchizi usa, poarta automatizata iti va feri locuinta de hoti, asa ca poti fii linistit stiind ca locuinta ta este protejata.

  • Ai un control optim al accesului

Un control optim al accesului in curtea unei case sau in incinta unei firme inseamna usurarea accesului pentru proprietar, familie sau angajati si interzicerea accesului persoanelor nedorite.

Acum ca stii exact cu ce te ajuta un sistem de automatizare pentru porti, tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi un kit de automatizare, insa alege unul care sa se potriveasca cu poarta pe care vrei sa o automatizezi. Gasesti atat kit-uri de automatizare cat si elemente de feronerie pentru porti la Ordis.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.