Bucurii pentru cei mai dulci copii!

Timpul, mai ales atunci cand devii parinte, zboara cu o viteza ametitoare. Parca mai ieri se nastea fetita mea, iar peste cateva zile deja  implineste patru anisori. Eu cred ca am ramas o conservatoare si mai ales o traditionalista convinsa. Daca pe multi parinti i-am auzit ca vor sa le ofere copiilor pentru  a le sarbatori aniversarea, ba o zi la piscina, ba  o excursie la munte, ba nu stiu ce altceva; eu consider ca o petrecere alaturi de prieteni si de familie ii va ramane mai bine in minte copilului meu si ii va produce mult mai multa bucurie prin socializare cu prietenii.

O petrecere de neuitat presupune prezența unor prajituri de neuitat!

Ce poate fi mai placut la o petrecere aranjata pentru copilul meu decat niste deserturi delicioase realizate pe baza unor noi retete descoperite prin comanda prajituri, deserturi ce ii vor surprinde pe piticii nostri mai ales prin  gustul desavarsit, dar si prin diversitatea ce o vor avea pe masa.

Fiind servite tinerelor noastre sperante eu am fost atenta la acele produse alergene ce sunt  folosite in retete si am consultat parintii tuturor copiilor invitati ca sa stiu daca au anumite alergii si mai ales la ce anume. Daca totusi avem copii alergici la fistic, migdale, lapte, nuci, alune de padure sau orice altceva, noi parintii vom avea grija ca respectivul produs alergen sa nu fie pus in fata copilului si totodata il vom avertiza pe copil sa nu manance desertul sau deserturile respective.

Sincera sa fiu am incercat sa prepar cu mainile mele cele mai fine si delicioase deserturi, dar intr-un final am renuntat pentru o comanda deserturi online. Renuntarea a venit de la sine datorita faptului ca mi-am adus aminte de niste imagini deosebite vazute pe net, care pe langa faptul ca puneau laolalta foarte multe deserturi, erau si foarte frumos aranjate pe diferite platouri cu mai multe etaje. Cum toti copii sunt atrasi de inedit, de aranjamentele ce li se ofera si abia apoi de gustul deserturilor hotararea a venit de la sine.

De ce m-am decis sa fac comanda deserturi online?

Este drept ca nu imi permit sa cumpar deserturi din cele mai scumpe, cum sunt: 1. Inghetata ”haute Chocolate” – 25.000$, 2. Fortareata – 14.500$, 3. Negresa ”extraordinaire” – 1000$, 4. Prajitura de aur a Sultanului – 1000$, 5. Inghetata ”Golden Opulence Sundae” – 1000$, clasificare realizată de cei de la wikipedia.

Aceste deserturi, enorm de scumpe pentru buzunarele noastre, contin ingrediente foarte scumpe ca: ciocolata foarte fina, fructe exotice sau trufe, dar și ornamente din diamante, foita de aur sau chiar anumite cadouri alaturi cum ar fi o lingurita de aur pentru servirea inghetatei. La aceste dulciuri noi putem doar visa caci nu ni le putem permite, dar totusi am putut sa asigur picilor: Crunchy Cookies si Milky Cookies;  Fistic Balls, Peanut Bonbon, Coconut Bonbon;  Ecler Chocolat, Eclair Vanille, Berries Eclair, Pineapple Eclair;   Sau unele specialitati ce vor atenta la papilele gustative ale micutilor, cum ar fi: Chocolate Tower, Volcano Brownie, Meringata, White Brownie sau Black Brownie, Painted mini cake, Fancy Fairy.

Sincera sa fiu pe toate acestea si multe altele, nu am platit nici macar a zecea parte din cea mai ieftina prajitura din topul de ”aur” inaccesibil, si in plus le-am primit proaspete, asa cum se recomanda sa fie mancate, mai ales de catre copii. Toate aceste dulciuri au fost acompaniate cu balonasul ce avea imprimat mesajul ”La multi ani”.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.