Sunteti interesati de preturi pentru filmari cu drona?

DRONĂ…

Ce gândiți când auziți acest cuvânt? Eu una, sinceră să fiu, mă gândesc în primul rând la jucăriile pentru adulți, știu că nu sunt chiar jucării, dar mulți dintre noi am folosit o dronă doar pentru a ne putea distra. În celelalte cazuri mă gândesc la dronă ca la o unealtă de spionaj, așa cum prea bine știți dronele sunt dotate cu camere de supraveghere și pot fi folosite pentru filmări. Astăzi însă vreau să vă prezint 3 moduri foarte frumoase prin care puteți folosi dronele. Desigur vă voi oferi și informații despre preturi pentru filmari cu drona.

1.Folosirea dronei pentru filmările live necesare pentru crearea unui site cât mai atractiv

filmari cu drona in agricultura pentru cultura ta

Dragele mele, de ceva timp mă gândesc să îmi îndrept atenția spre mass media din spațiul online. De fapt aș dori să îmi creez un site în care să pot prezenta anumite știri sau evenimente în direct. Pentru transmisia live m-am gândit la o filmare din aer, dar pentru așa ceva aș avea nevoie de niște preturi pentru filmari cu drona.

Pentru a putea pune o astfel de afacere pe picioare, în afara realizării adresei web și a site-ului în sine, pe care le-aș putea crea împreună cu un grup de prieteni, este nevoie și de un expert de filmări cu drona, precum și de o dronă profesională. Cum investiția unei drone profesionale este destul de serioasă, iar pentru  filmări este nevoie de o învățare temeinică și din nou profesională, nu cred că aș putea să le susțin financiar. Așa că m-am gândit la găsirea unui site care să ofere prețuri atractive pentru filmări cu drona. Ei vor veni cu drona, iar eu voi putea câștiga transmisii live de calitate.

2.Folosirea dronei pentru un site de evenimente

O altă idee este crearea unui site pentru evenimente. De exemplu pentru nunți, botezuri sau alte evenimente pe care vrem să le ținem minte toată viața putem folosi o dronă, urmând ca mai apoi înregistrările să fie postate pe site. Astfel veți putea reveni ori de câte ori vă doriți pe site, mai mult decât atât veți împărți fericirea voastră și cu ceilalți. Cu ajutorul unei drone se pot surprinde cele mai bune unghiuri direct din aer.

Închirierea unei astfel de drone aduce după sine mai multe beneficii, mai ales că probabil știți și voi o dronă costă foarte mult. Site-ul acesta vă oferă însă posibilitatea de a înregistra cu drona pe perioada lungi de timp, iar prețul este realizat în funcție de nevoile voastre. Raportul dintre calitate și preț este unul foarte ok pentru voi, mai ales că voi veți câștiga și filmări de excepție.

3.Folosirea dronei pentru un site de turism

filmare cu drona in turism si nu numai

Probabil vă întrebați ce treabă eu dronele cu turismul. Ei bine eu m-am gândit să apelez la o dronă pentru a filma cele mai frumoase zone din țară. Știți și voi acele mici colțuri de rai de care majoritatea uităm. O dronă ne poate arăta toate locurile acelea magice care se află chiar în jurul nostru. Pentru acest lucru mă gândesc să creez un site online, unde să fie afișate toate videoclipurile realizate în diferite colțuri ale țării.

Site-ul de mai sus m-a cucerit din toate punctele de vedere, inclusiv din perspectiva căutărilor de preturi pentru filmari cu drona. Voi ce părere aveți? În ce mod ați folosi o dronă, dacă ați închiria una?

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.