Ce trebuie să știți despre ceaiurile de la Wowtea?

Câte ceva despre #Wowtea!

Wowtea este firma care ne pune la dispoziție ceaiuri naturale pentru detoxifiere și slăbire. Am descoperit firma lor în urmă cu 2 săptămâni, bine să fiu sinceră mai văzusem postări despre ei înainte, dar nu mă interesasem despre ceaiuri. Atunci am decis să testez și eu aceste ceaiuri, mai ales că eram obișnuită cu ceaiurile pline de chimicale din comerț. Cu toate acestea am avut o surpriză foarte plăcută la deschiderea pachetului de Wowtea Detox Summer Edition, efectiv se poate vedea că toate ingredientele sunt naturale, fără prafuri ciudate sau alte produse.

Wowtea summer edition detox

Wowtea Detox Summer Edition!

Ceaiul acesta are un miros foarte plăcut și este foarte ușor de băut, eu în general nu suport să beau ceaiul fără zahăr, dar acesta are un gust foarte puternic și nu este foarte amar. O pungă de ceai este suficientă pentru 21 de zile, ceea ce înseamnă o perioadă foarte lungă de timp. O cură cu ceai presupune consumarea a 2 până la 3 căni de ceai în fiecare zi cu 20 de minute înainte de masă. În perioada aceasta de 20 de minute ceaiul va acționa și va reduce pofta de mâncare. Metoda de realizare a ceaiului este foarte ușoară: se pun între 5 și 7 grame de ceai într-un dispenser, iar acesta este adăugat în 500 ml de apă caldă, se lasă la infuzat între 7 și 9 minute și apoi se consumă. Se poate bea și ca ice tea prin adăugarea de miere și gheață.

14455753_1120667151356451_228665255_o

Ce trebuie să știi despre cura de detoxifiere realizată cu wowtea?

  1. Ceaiul trebuie consumat exact după instrucțiuni, folosirea în exces poate avea efecte negative asupra organismului. Eu sunt de părere că două căni, maxim 3 de ceai pe zi sunt suficiente.
  2. Ceaiul nu ține locul mâncării! Trebuie să aveți grijă la ce consumați, adică nu vă puteți aștepta ca mâncând zilnic shaorma și bând ceai să slăbiți. Atunci când vă decideți să țineți o astfel de cură trebuie să încercați să consumați cât mai multe legume și fructe crude.
  3. Este recomandat ca în perioada curei să beți cât mai multe lichide, acestea vor ajuta la detoxifierea organismului.
  4. Nu consumați în același timp și ceaiul de detoxifiere și cel de slăbire!

14467163_1120666951356471_126648192_o

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.