Un review parfumat de la Bottega Verde!

Bine v-am regăsit, dragele mele.

Astăzi am decis să vă prezint două dintre produsele parfumate comandate de la www.bottegaverde.ro . Pentru cei care nu știu, #bottegaverde, este unul dintre cele mai frumoase site-uri care ne pune la dispoziție produse de la beauty. Primul produs despre care vom vorbi este:

Struguri rosii – Apa parfumata cu extract de struguri rosii – revigoranta (125 ML)

Primul lucru care m-a cucerit la aceasta a fost parfumul, mirosul acela de struguri copți este perfect. Îmi place faptul că mirosul nu este unul foarte puternic ci revigorant. Este o metodă perfectă de a începe dimineața. Singurul lui defect pot spune că este faptul că nu ține foarte mult, la mine cel mai mult a ținut 4 sau 5 ore parfumul.

14466480_1122980607791772_1963889144_o

Îmi place foarte mult modul în care strugurii se amestecă cu piersicile și lămâile, prima senzație pe care o ai atunci când îl simți este cea de prospețime de curățenie. Apa parfumată sosește într-o cutie foarte frumoasă și încă de la început îți dai seama de prezența strugurilor roșii în acesta.

O recomand tuturor persoanelor care nu au găsit încă o metodă pentru a se ”umple” de energie dimineața, celor care încă mai caută parfumul perfect. Nu vă gândiți însă că această apă minerală poate fi folosită doar dimineața… Nu… ea este perfectă pentru orice moment al zilei.

14513756_1122980534458446_1244681631_o

Tot din categoria UVA ROSSA face parte și acest:

Sapun cu extract de struguri rosii

Din păcate nu vă pot pune link către el, din fericire atunci când dați o comandă pe site-ul Bottega Verde îl puteți primi gratuit. Desigur atunci când veți plasa comanda veți avea de ales între mai multe produse, eu am ales săpunul pentru că în general nu îmi place să folosesc gelul de duș.

14456670_1122980657791767_1644349726_o

Vă pot spune că nu regret alegerea făcută, săpunul miroase chiar mai bine decât apa parfumată și face ca spălatul pe mâini sau pe față să fie o adevărată plăcere. Mai știți ce vă spuneam despre dimineață? Ei bine dacă alegeți să vă spălați cu acest săpun dimineața va fi și mai frumoasă. Mie îmi place pentru că pielea rămâne catifelată după fiecare spălare cu acest săpun, dar și pentru că mirosul rămâne o perioadă destul de lungă în corp.

Închei prin a vă oferi o veste minunată: Cei de la Bottega Verde au decis să vă facă și vouă un cadou, mai exact veți beneficia de 10% reducere la orice comandă de pe site prin simpla folosire a codului NOTITE înainte de a finaliza comanda. Trebuie însă să vă grăbiți pentru că doar primii 20 vor beneficia de reducere!

34 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.