Aparitii in presa Funerare Alexandru!

Moartea ne lovește atunci când ne așteptăm mai puțin, este de fiecare dată imprevizibilă. De cele mai multe ori în zilele care urmează după pierderea cuiva drag nu mai știm ce să facem. Știți și voi câte obiceiuri trebuie respectate, câte lucruri cumpărate și de obicei îți dai seama la sfârșit că tot ai uitat ceva. Tocmai de aceea este recomandat să apelezi la o firmă de servicii funerare. Zilele trecute eram interesată de numărul de aparitii in presa Funerare Alexandru așa că am început să caut pe internet mai multe detalii. Ce a ieșit în final este un interviu destul de complex despre toate serviciile oferite de Funerare Alexandru.

Totul pentru o înmormântare completă

Eu: Bună ziua, vă mulțumesc că ați acceptat acest interviu. Pentru început, sunt sigură că cititorii ar fi interesați să afle câte ceva despre experiența voastră în domeniu.

Funerare Alexandru: Ne bucurăm foarte mult să vedem că oamenii sunt tot mai interesați de serviciile oferite de firma noastră. De peste 10 ani ne ocupăm de servicii pentru înmormântări, datorită acestor ani ne-am îmbunătățit considerabil serviciile.

Eu: De pe site am aflat că serviciile funerare pot fi plătite cu ajutorul de înmormântare oferit de primărie, fără a mai plăti alți bani din buzunar. Cum este posibil acest lucru?

Funerare Alexandru: În decursul anilor am ales să lucrăm cu cei mai buni furnizori, de la care am obținut prețuri preferențiale. Astfel la noi există posibilitatea de a opta pentru pachetul ce se achită doar cu ajutorul de înmormântare, acesta cuprinde foarte multe servicii, puteți găsi lista lor completă pe site. Pentru că știm că există și persoane care își doresc mai multe de la o înmormântare avem pachete la care se mai plătește o sumă peste cea din ajutorul de înmormântare. Aceste servicii sunt oferite la prețuri foarte bune comparativ cu alte firme din domeniu.

Eu: Din materialele citite, atunci când am citit despre aparitii in presa Funerare Alexandru, am aflat că oferiți posibilitatea ca persoanele care încă trăiesc să își organizeze propria înmormântare. Care sunt beneficiile pe care le are această organizare? De ce ar dori cineva să opteze pentru ea?

Funerare Alexandru: Da, este adevărat, în decursul anilor am decis să le oferim șansa clienților noștri de aș organiza propria înmormântare. Am observat că foarte mulți clienți sunt interesați de posibilitatea de aș organiza propria înmormântare. Tocmai de aceea am decis să le oferim reduceri și promoții celor care optează pentru acest lucru. O persoană care își organizează propria înmormântare are posibilitatea de aș alege sicriul, serviciile oferite, dar și multe alte beneficii.

Eu: Ce pot face rudele unei persoane care a murit de o boală infecțioasă sau cele care vor să păstreze mortul mai multe zile pe timpul verii?

Funerare Alexandru: Pentru aceste cazuri punem la dispoziție clienților noștri două modele de capace frigorifice. Acestea au rolul de a păstra o temperatură optimă pentru păstrarea persoanei decedate. În cazul în care cel trecut în neființă a suferit de o boală infecțioasă recomandăm modelul de capac care se etanșează perfect, astfel microbii nu vor putea fi transmiși în aer.

Acestea sunt întrebările la care am căutat răspunsuri după ce am citit diversele aparitii in presa Funerare Alexandru. Ce părere aveți despre serviciile lor?

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.