Reparatii masini de spalat Bucuresti

Cine ar fi crezut că este așa de greu să găsești un service reparatii masini de spalat Bucuresti?

reparatii masini de spalat

Ei bine se pare că nu găsirea unui service este problema ci găsirea unor meseriași buni. Se dă vinovata: o mașină cu vreo 6 ani vechime care din 3 în 3 luni se strică, efectiv până să ajung eu la București ea deja trecuse prin mâinile câtorva service-uri. Mătușa mea și proprietara de drept a mașinii nu voia să renunțe la ea, își pusese deja în minte că va găsi pe cineva care să o repare, doar era amintire din tinerețe. Problema era că majoritatea service-urilor nu se mai băgau, era greu de găsit piese, de aflat cum se repară și multe altele.

Dar la rugămințile mătușii am decis să continui căutările și astfel am ajuns la un service masini de spalat Master Service deschis încă de prin anii 2000. Auzisem foarte multă lume vorbind despre ei și am zis că nu am nimic de pierdut, mai ales că efectuau lucrări în București. Au venit acasă, deja mă întrebam ce o să mai schimbe la mașină, fiecare meșter schimbase câte ceva la ea, dar nu aceștia doar au lucrat la ea și atât.

service masini spalat master

Vă spun sincer că au fost singurul service care a reușit să îmi rezolve problema cu mașina de spălat, pe deasupra ne-au oferit o garanție de 10 luni, de care sunt sigură că nu o să fim nevoite să ne folosim. Așa cum este specificat și pe site firma deține foarte multe instrumente care îi ajută să își ducă munca la bun sfârșit, la noi au folosit foarte multe scule.

Mi-a plăcut foarte mult faptul că vin direct acasă, adică nu trebuie să te cari tu cu ”mașina de spălat în spate” până la service, dacă însă reparația necesită mutarea la service ei se vor ocupa de asta după ce primesc acceptul tău. Îmi pare foarte rău însă că activează doar în București și împrejurimi pentru că și în Craiova ar fi nevoie de ei, dar poate cu timpul se vor extinde.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.