Protecție pentru mașină cu camere video auto!

Mașina este cea mai importantă în familia noastră, tocmai de aceea ne gândim mereu ce să facem ca să îi oferim o protecție mai bună. În fiecare zi vedem la televizor sau pe internet cum mașinile oamenilor sunt vandalizate pe timpul nopții sau cum pur și simplu hoții reușesc să fure ceva din acestea. De unde să îi mai iei apoi pe făptași, dacă nimeni nu a fost în zonă sau toți se feresc să vorbească? Eu am descoperit o metodă de a scăpa de aceste probleme cu ajutorul unor camere video auto.

Ce avem de câștigat dacă achiziționăm camere video auto?

Camera Auto DVR Black Box Novatek C900 1080p FullHD 12MPx Black

    • în primul rând putem afla cine ne vandalizează mașina, camera fiind adăugată în interiorul mașinii astfel încât să surprindă cele mai bune unghiuri. Să nu uităm că avem posibilitatea de a achiziționa camere video auto cu vedere pe timp de noapte.
    • Mai apoi putem adăuga camere care să supravegheze toate cele 4 uși pentru ca în cazul unui furt să avem imagini cu fața hoțului pe care să le oferim poliției.
  • De asemenea în cazul în care suntem martorii unui accident sau chiar implicați într-un accident vom avea o dovadă că nu a fost vina noastră. Puteți opta pentru camere care permit vizionarea în timp real a tot ce se filmează pentru a fi siguri că unghiul este corect.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care instalarea unor camere video audio le oferă proprietarilor de mașini.

VideoProiector LED Techstar BT140 Black HDMI USB SD

Tot pe acest site sunt întâmpinați și de videoproiector led acestea sunt perfecte pentru prezentările de la firmă, facultate sau școală. De asemenea cu ajutorul lor puteți aduce sala de cinema direct acasă. Prețurile acestora sunt destul de acceptabile dacă ținem cont de beneficiile pe care le aduc.

Fie că vă doriți protecție pentru mașină sau un videoproiector site-ul techstar.ro vă stă mereu la dispoziție cu prețuri foarte bune și produse excepționale.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.