Samponul uscat- o solutie salvatoare

Orice doamna si domnisoara care se respecta arata impecabil atunci cand iese in public. Chiar daca nu este machiata sau nu este imbracata foarte elegant, ci opteaza pentru o tinuta sport si un aspect natural, parul ei trebuie sa fie curat si atent aranjat. De aceea trebuie acordata o atentie sporita podoabei capilare. Este inadmisibil sa iesim in oras cu parul nespalat, cu urme de grasime pe el sau cu un par uscat si electrizat, cu fire despicate. In cazul in care nu ati avut timp sa va spalati pe par si acesta are urme vizibile de ingrasare, puteti salva situatia daca alegeti sa folositi samponul uscat pentru par.

Chiar daca vi se pare greu de crezut, dermatologii recomanda sa nu va spalati zilnic parul cu sampon, caci rezultatele pe termen lung vor fi nefavorabile. Samponul indeparteaza stratul natural de sebum care protejeaza firul de par, iar spalarile prea dese duc la uscarea si deteriorarea  parului.  De asemenea, daca folositi frecvent vopsea de par (va colorati parul o data la 3 saptamani) sau apelati des la decolorarea parului, acesta va deveni in timp casant, fragil si foarte aspru si uscat. De aceea este bine sa folositi sampon o data la trei zile, indiferent ce tip de produse folositi si chiar daca aplicati ulterior balsam sau o masca de par. Pentru persoanele care doresc sa isi pastreze o podoaba capilara sanatoasa, dar au par cu tendinta de ingrasare rapida, samponul uscat pare a fi cea mai buna solutie. Parul va avea un aspect frumos, iar sanatatea sa nu va avea de suferit pe termen lung.

De asemenea puteti apela la sampon par uscat si atunci cand sunteti invitati la un eveniment si nu mai aveti timp sa ajungeti la salon sau sa va spalati parul. Samponul uscat este foarte usor de aplicat, datorita tubului tip spray. Tot ce aveti de facut este sa pulverizati la radacina firelor de par, sa masati parul si apoi il puteti coafa imediat. Samponul uscat curata, absoarbe excesul de sebun si ofera textura instanta parului, fara sa il incarce sau sa lase reziduuri, astfel incat parul dumneavoastra va avea un aspect de proaspat coafat. Samponul uscat pentru par are un parfum placut, care rezista pana la 24 de ore, ce va spori senzatia de prospetime si de par curat pe care o veti resimti.

Samponul uscat de par poate transforma aproape instantaneu un par lipsit de volum, gras sau chiar transpirat intr-un par care arata ca si cand ar fi proaspat spalat, insa mai aduce si alte beneficii podoabei dumneavoastra capilare. Daca il aplicati pe parul proaspat spalat, samponul uscat ii va conferi acestuia un plus de volum, o stralucire aparte si un miros foarte placut. Cu ajutorul acestui sampon uscat puteti sa contracarati efectele negative ale umezelii asupra parului dumneavoastra. De la umezeala din atmosfera parul drept are tendinta de a-si pierde volumul, iar cel ondulat sau cret sa se increteasca si mai tare. Daca aplicati sampon uscat, parul dumneavoastra nu va suferi nici un fel de modificare a aspectului atunci cand este umezeala, iar coafura dumneavoastra va arata impecabil.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.