Afla totul despre profile aluminiu!

Atunci când ai o casă cu o vechime de aproape 60 de ani, fii sigură că tâmplăria îți va crea destule probleme. Asta mi s-a întâmplat și mie. Pentru a remedia problema, despre care o să vă vorbesc în continuare, am decis să schimb vechea tâmplărie din lemn, cu una nouă structurată cu ajutorul unor profile aluminiu.

De ce am ales să apelez la asta?

V-am promis că o să vă povestesc cauzele ce m-au hotărât să apelez la această nouă tehnologie de realizare a ferestrelor și ușilor. După cum deja v-am spus casa este construită în urmă cu câteva zeci de ani de bunicul meu. Iată că în mai mult de o jumătate de secol lemnul din care sunt construite ferestrele mele s-a umflat, a crăpat și nu mai permite ferestrelor să își facă corect treaba.

cs68detail Reynaers CS68

Ferestrele mele au început să nu se mai închidă perfect și deja se simte cum pătrunde aerul rece prin ele. Mai mult ușa mea, compusă din trei canate, de la intrare are spații ce permite luminii din exterior să pătrundă în interior. Cum iarna a început să bată la ușă, am decis să nu mai fac micile cârpeli care nu țin mai mult de un sezon.

În căutarea mea rapidă de profile aluminiu am vizitat în spațiul online mai multe societăți ce au acest domeniu de activitate, dar în cele mai multe cazuri am rămas foarte dezamăgită. Totuși am reușit să găsesc și ce mă interesa pe mine și anume: ferestre și uși batante Reynaers.

Unde am găsit profile aluminiu?

Am găsit un sistem care îmi garantează pentru ferestrele și ușile mele o izolare optimă și de asemenea un nivel ridicat de siguranță în funcționarea lor. Mai mult am descoperit că îmi pun la dispoziție uși și ferestre care se pot deschide atât în interior, cât și în exterior. Apa și vântul nu o să mă mai deranjeze deoarece aceste uși și ferestre  prezintă o garnitură de contact între ramă și cercevea dublată, iar în plus sunt prevăzute și cu un drenaj inferior.

Motivul principal pentru care m-am hotărât pentru profile aluminiu achiziționate de pe fenster.ro, a fost că pe acest site am găsit informații complete privind etapele montajului acestor uși și ferestre. Chiar dacă montajul îmi va fi asigurat de echipa lor, aceste informații mă ajută pe mine la supravegherea montării, pentru a avea siguranța unei lucrări executate corect și în același timp de o calitate excelentă.

cs77detail Reynaers CS77

De ce aveam nevoie de aceste informații? Cred că și voi ați asistat la montarea de ferestre și uși termopan și de multe ori ați văzut cum ”meseriașii” folosesc pentru fixare decât spuma poliuretanică, fără a folosi nici măcar un șurub. De multe ori această spumă  este pusă cu întreruperi, ”meseriașii” punând diverse materiale pentru a umple golurile.

Pentru a vedea cum se montează corect aceste uși și ferestre intrați și voi pe fenster.ro și veți afla tot ce vă interesează. Tot aici veți găsi avantajele și dezavantajele alegerii între tâmplăria de aluminiu și cea din PVC privind: izolarea termică, condensul, îmbinarea profilelor și durabilitatea în timp a celor două tipuri de materiale.

Deci pe fester.ro nu veți găsi doar uși și ferestre de calitate foarte bună, într-o varietate de forme ce se potrivesc trendurilor actuale,  dar și într-o varietate mare de culori.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.