Te ajutam sa gasesti inele de logodna!

Oare știți care este primul moment de fericire în viața unei tinere fete? De departe aici primul loc este ocupat de primirea de inele de logodna. Acesta este și momentul când o tânără simte că s-a maturizat și urmează să devină femeie.

Împreună cu inelele de logodnă tinerii încep să își facă planurile unui viitor comun, de fapt prin aceste inele ei și-au dat consimțământul de a se pregăti pentru căsătorie.

Ce trebuie să știi despre căsătorie și logodnă? 

Desigur că logodna nu se întemeiază pe vreun act legal, cu toate că există reguli impuse de lege pentru persoanele ce se logodesc, ea putând fi dovedită cu martori, înscrisuri și orice alt mijloc, chiar dacă nu este oficial. Este adevărat că astăzi logodna este legalizată prin codul civil, dar nu mai este respectată tradiția.

Din cele mai vechi timpuri ale existenței omului pe pământ, se ofereau diverse obiecte persoanei iubite, multe având acea formă rotundă ce definește perfecțiunea, pentru a-și arăta iubirea, afecțiunea sau dorința de a fi împreună.

În unele locuri se ofereau chei de la cufere, având semnificația de a putea beneficia împreună de anumite bunuri. Dar indiferent că aceste daruri erau diferite de la o zonă la alta, semnificația lor era identică arătând că sunt date pentru a -și arăta loialitatea față de o anumită persoană.

Ce semnificație au aceste inele de logodna? 

Vorbim de faptul că logodna tradițională preceda nunta cu luni, dacă nu cu ani de zile, dar ea era și însoțită de un ritual al locului ce presupunea  pețitul, apoi acordul familiei pentru desfășurarea nunții  și un acord asupra zestrei pe care o primea fata.

După cum știți și voi orice fată își dorește ca inele de logodna niște piese de excepție, azi obligatoriu să fie din aur alb sau galben și obligatoriu ornate cu un diamant superb. Primul inel de logodnă cu diamante a fost oferit prin 1477 de un principe al Austriei viitoarei sale soții, astăzi inelele s-au generalizat, așa că fiecare tânără fată își dorește unul din aur și ornat cu diamante de mai multe carate.

Azi nu se mai face nici logodna religioasă cu mult timp înainte, preoții au mutat slujba de logodnă înainte de cea a nunții. Dar nu numai că și-l dorește ci ea visează la un inel pe care să nu îl mai vadă pe degetul altei femei, unul deosebit, original și ornat cu diamante în culoarea ce o divinizează.

Pentru a împlini visele viitoarei tale logodnice ai la dispoziție e-ring.ro un site pe care găsești oricând tot ce îți dorești, căci aici vei găsi o mare varietate de inele de logodna de o calitate excepțională și la prețuri foarte bune pentru buzunarul tău. Pe deasupra ai posibilitatea de a crea chiar tu inelul mult visat de femeia pe care o iubești.

Cum sunt posibile aceste prețuri accesibile? Explicația celor de aici este că ei sunt producători, deci intermediarii sunt excluși, și deci prețul este unul corect dat doar de calitatea execuției și a materialelor din care fiecare inel este confecționat.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.