Vidanjare bragadiru de la http://www.vidanjari-desfundari-salubritate.ro

De curând, patronul firmei la care îmi desfășor activitatea, m-a rugat să mă ocup de o problemă pe care de regulă se ocupa un alt coleg. Dar de ceva timp colegul meu nu a mai venit la serviciu din cauza unor probleme de sănătate. Așa că nu puteam să nu accept a rezolva golirea unor rezervoare folosind vidanjare bragadiru.

Pentru început am intrat în panică deoarece eu prin prisma serviciului nu aveam tangență cu latura tehnică a firmei la care lucrez. Apoi dintr-odată mi-am adus aminte de firma ce m-a ajutat să rezolv o problemă privind bălegarul strâns în curtea bunicilor mei.

Cum am reușit să rezolv totul? masina de vidanjare

Din discuțiile avute cu personalul firmei SC DINSTEF COM SRL am aflat că firma își are sediul în municipiul București, sector 5, str.Mărgeanului, nr.8, apoi activitatea de bază este în zona din București și în împrejurimile acestuia.

Cum patronul își dorea golită mizeria din cele două rezervoare și apoi spălarea acestora pentru a fi pregătite să primească produsele finale am sunat la telefonul fix 021.4210791 și am stabilit o întâlnire pentru perfectarea de vidanjare bragadiru. Dacă doriți și voi să-i contactați telefonic să știți că  îi puteți contacta și pe telefoanele mobile 0744.146.589 sau 0731.341.834, dar și prin poșta electronică scriindu-le pe adresa office@vidanjari-desfundari.ro

Totul a decurs conform așteptărilor mele, deoarece această societate deține utilaje cu o capacitate foarte mare ajungând până la 16 m3 de apă reziduală. Apoi tot ei mi-au executat și spălarea rezervoarelor într-un timp foarte scurt, iar eu l-am surprins pe patron când l-am anunțat cu trei zile mai devreme de termenul ce mi-l dăduse, că poate trece la umplerea rezervoarelor. Nu pot să vă spun ce față a făcut când a văzut costurile foarte mici pe care urma să le plătească pentru efectuarea lucrării.

Ce impact a avut faptul ca am descoperit firma de vidanjare bragadiru? masina de vidanjare

Mi-a trasat o nouă sarcină, aceea de a-l pune în temă pe colegul meu atunci când se întoarce la muncă și să-i spun să nu mai execute lucrările de salubritate, vidanjare și curățenie decât cu DINSTEF.

M-am conformat și l-am informat, imediat ce s-a prezentat la muncă, pe colegul meu și desigur că i-am spus în mare și ce servicii prestează această societate.

În principal domeniul de activitate se bazează pe servicii de vidanjare executate cu ajutorul autoutilitarelor marca IVECO tip euro 4 și euro 5 în condiții de eficiență ridicată și respectând normele ecologice. Mașinile acestei firme au nevoie de costuri reduse de întreținere, asigură un transport durabil și mai ales sigur, sunt foarte flexibile. Aceste caracteristici ale mașinilor din dotarea lor se reflectă în prețurile foarte bune oferite clienților, precum și pentru garantarea respectării mediului înconjurător.

Cei care aveți nevoie de servicii de vidanjare, profesională și ecologică, a apelor uzate sau a celor tehnologice, cum sunt cele provenite din: separatoare de produse petroliere, separatoare de grăsimi, decantoare instalații de spălătorii auto și multe altele nu ezitați și apelați la  vidanjari-desfundari-salubritate.ro.

Ei au o gamă variată de servicii dintre care mai renumite sunt: serviciile de vidanjare, cele de desfundări și curățări canalizare, spălare spații și incinte betonate, spălare piscine, denisipări, decolmatări, stropire spații verzi.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.