Ne pregătim de botez cu CoutureBebe.ro!

Bine v-am regăsit, dragele mele. Astăzi vreau să vorbim despre un site care vă ajută cu îmbrăcarea micuțelor voastre prințese pentru botez. Probabil ați observat, la alte petreceri, cum mămicile erau îmbrăcate la fel ca prințesele lor.  Site-ul  care le ajută pe mămici să primească un astfel de set de haine este CoutureBebe.ro . Mai exact tot ce aveți de făcut este să intrați pe site-ul lor și să alegeți modelul care vă place. Asigurați-vă însă că dispuneți de timp suficient pentru că aici veți găsi foarte multe produse.

Cu rochite botez prințesa voastră va fi în centrul atenției! 

Vă recomand să intrați, în primul rând, pe categoria de rochite botez. Aici veți găsi cele mai frumoase rochițe pentru botez. Fie că vă doriți o culoare foarte deschisă sau poate una mai închisă. De asemenea, poate vă doriți un model mai lung sau unul mai scurt. Probabil vă întrebați de ce vă recomand rochițele de la CoutureBebe.ro:

  • Pentru că au mărimi pentru toate vârstele, începând de la 3 luni și până la 5 ani. Fiecare produs din categoria de rochițe pentru botez are trecut alături în ce mărimi este disponibil. De asemenea, în partea stângă a paginii aveți posibilitatea de a opta fix pentru vârsta prințesei voastre. După ce ați setat vârsta, vor fi afișate doar modelele disponibile pentru ea.
  • Nici din punctul de vedere al materialelor nu aveți de pierdut, bumbac, mătase și alte materiale se regăsesc în produse. De asemenea fiecare rochiță este accesorizată, astfel încât să fie potrivită pentru micile voastre prințese. Voi decideți dacă doriți o rochiță simplă sau din contră una mai complexă.
  • Aveți posibilitatea de a alege rochițe pentru botez dublate, acestea sunt perfecte pentru temperaturile mai scăzute. Desigur peste rochiță cea mică poate să poarte un paltonaș.

Ce alte surprize vă mai pregătesc cei de la CoutureBebe.ro?

De exemplu, după ce ați ales rochița pentru prințesă puteți ține cont de sfaturile disponibile pe pagina acesteia. Tot de pe CoutureBebe.ro vei putea achiziționa botoșei, bentițe sau alte accesorii. Site-ul este perfect și dacă urmează să fii nașă pentru că îți pune la dispoziție produse pentru botezul finei. Astfel îi vei putea cumpăra celei mici toate cele necesare pentru această zi.

Există rochițe botez create pentru ziua în care micuța va fi botezată. Se știe deja că în acea zi ea va fi în centrul atenției tuturor celor ce sunt prezenți. Tocmai de aceea trebuie să arate perfect, iar nașa are datoria de a-i alege cel mai frumos costum. Desigur este recomandat ca mămica să fie întrebată măcar în privința culorii. Prețurile rochițelor sunt destul de bune mai ales atunci când vorbim de calitate. Am văzut câteva modele de rochițe realizate cu pietre Zwarovski. Alte rochițe sunt de asemenea ornate cu perle. Iată de ce vă trebuie timp suficient când intrați pe acest site. Eu vă sfătuiesc să citiți cu atenție descrierea fiecărei rochițe.

25 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.