Despre calitatea și aroma ceainicelor din fontă

Ceainicele ne aduc aminte de seri friguroase petrecute sub pături delicate, momente de relaxare și abandonare în vis. Aș vrea să retrăiesc la nesfârșit clipele în care, ridicând nerăbdătoare capacul ceainicului,  mireasma ceaiului îmi invadează simțurile și mă poartă, cu fiecare abur, spre fericirea pură…

De ce iubim noi ceainicele?

Poate că nu ne putem lăuda cu inventarea unui accesoriu atât de îndrăgit de noi, ale cărui rădăcini stau îngropate mai adânc și puțin mai la est decât ne-am putea imagina, însă putem recunoaște cu sinceritate necesitatea lui.

De câte ori nu ai tânjit, într-o zi răcoroasă, după căldura unei băuturi aburinde, de care să te agăți firav și pe care să o sorbi încet până la ultima picătură? Și să porți în tine acel sentiment de siguranță că parfumul frunzelor de ceai stă bine ancorat în ceainicul de pe măsuță, gata oricând să fie savurat… O idee născută pe continentul asiatic, ceainicul reprezintă o înmagazinare de raze de lumină răspândite azi pe întregul Glob.

Nu e de mirare deci nici diversitatea modelelor. Colorate sau neutre, cu modele reliefate, acestea reprezintă, dincolo de utilitatea lor practică și un obiect decorativ. De remarcat este însă materialul din care se confecționează, a cărui alegere nu este deloc întâmplătoare. Pentru un gust mai intens și mai delicat, ceainicele din fontă sunt aliatul perfect.

Ceainice din fontă- un cadou special 

Se spune că generațiile viitoare nu ne vor semăna, însă cu siguranță vor purta veșnic o parte din noi. De aceea, calitatea tuturor acțiunilor noastre trebuie să fie maximă. La fel cum ceainicele din fontă, un adevărat simbol japonez în ceea ce privește tradiția ceaiului, au reușit timp de sute de ani să bucure generații întregi, așa suntem și noi îndatorați să le dăruim mai departe. De ce sunt acestea unice?

De cele mai multe ori, când te gândești la fontă, îți imaginezi un material greoi, dar ce nu știi încă este efectul benefic pe care îl poate avea. Ceainicele din fontă aduc îmbunătățiri semnificative atât asupra gustului final, acesta devenind prin urmare mai dulce și mai rafinat, dar și la nivel fizic. Datorită cantității de fier din compoziția lor, ceainicele din fontă sunt propice sănătății tale. Cum să nu îți dorești a-l folosi veșnic? Durabilitatea materialului poate asigura folosirea îndelungată a acestora. Pentru a preveni ruginirea sau oxidarea, ceainicele sunt realizate din fontă emailata, un plus de protecție care le va transforma în cadoul perfect pentru a fi înmânat din generație în generație.

Alege ceainicele din fontă 

Atunci când vorbim despre ceai, cu o reală istorie în spate, este recomandat să ne îndreptăm atenția spre produse confecționate de maeștrii țării de origine, Japonia. De aceea, noi punem la dispoziția ta produse realizate cu adevărată pricepere de cel mai mare producător japonez, Iwachu.

Cu o tradiție de mai bine de 100 de ani, ei îmbină tehnici inovatoare cu arta străveche, realizând adevărate opere de artă. Ai libertatea de a te răsfăța cu modele diverse și de a alege ceea ce ți se potrivește mai bine. Ceainicele din fontă vor reprezenta un plus de rafinament pentru bucătăria ta și te vor transforma într-un împătimit al ceaiului de calitate.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.