Unde gasesti un psiholog bun in Bucuresti?

După revoluție ne-am câștigat dreptul la libertate. Dar în același timp cu obținerea libertății ne-am pricopsit și cu un stres foarte mare,stres adus de goana după bani. Acest stres nu a venit singur, căci foarte mulți români au început să cadă în depresie și au fost nevoiți să meargă la psiholog Bucuresti.

Frica de rusine distruge vieti! receptie 1

Alții, din păcate și cei mai mulți, au refuzat să apeleze la serviciile unui doctor specialist în acest domeniu. Rezultatul este unul de-a dreptul neverosimil, în România s-a mărit numărul persoanelor bolnave psihic. La asta a dus nu numai educația precară a multor români, cât mai ales mentalitatea românească. Dacă află vecinii, prietenii și, din păcate chiar rudele, că ai fost la un medic psiholog Bucuresti, deja eticheta ți-a fost pusă. Partea proastă este că nu e o etichetă măgulitoare ci aceea că ”ești nebună”.

Din experiența mea vă pot spune că o asistentă medicală, absolventă cu note spre maximum, a refuzat să își interneze mama la psihiatrie. Mai mult, nici măcar un tratament medical în privat nu a acceptat. Motivul: Unul banal și nesemnificativ. Se face de rușine. Rezultatul. Unul dezastros pentru ea și familia ei. În decurs de mai puțin de o lună amândouă erau nebune cu adevărat.

Dezastrul nu s-a oprit aici. Schizofrenia a pus stăpânire pe amândouă, iar domnișoara asistentă medicală a rămas fără serviciu și fără nicio fărâmă de minte. Schizofrenia, această boală parșivă, atunci când a pus stăpânire pe mintea ta nu se mai lasă dusă. Viața ei s-a oprit brusc pe la 25- 26 de ani. În loc să își ia licența în drept, căci studiile și le finalizase, a rămas o persoană bolnavă, fără a mai putea fi pusă ”pe picioare” vreodată.

Iar pentru a mă înțelege de ce mentalitatea românilor este de vină și nu educația, mai vin cu un argument. În vizitele mele prin spitale, am întâlnit  încă o familie bolnavă de schizofrenie. De data aceasta era vorba de o familie de doctori. Ambele femei erau de profesie medic. Cu toate acestea boala a pus stăpânire pe ele.

O vizită la un psiholog Bucuresti poate schimba multe! sala individuala 1

Pentru a nu păți și voi la fel este indicat să mergeți la un medic psiholog și să nu așteptați ca boala să vă stăpânească. Veți putea găsi cu ușurință un psiholog Bucuresti, cel ce vă poate ajuta să scăpați de o depresie, de stres, să scăpați de un șoc post-traumatic și multe altele.

Pentru a-l găsi destul de repede intră și tu pe psihart.ro unde vei afla mai multe despre relația ce o vei avea cu psihologul ales de tine. O altă alternativă este să te deplasezi în zona Piața Unirii, în str. Vișinilor nr.3, sector 2, București. Aici vei găsi de luni până vineri, între orele 08- 21 pe cineva dispus să îți asculte problemele pe care le ai.

În acest cabinet Psihologic vei găsi o echipă de psihologi profesioniști, cu multă experiență și atestați în psihoterapie pentru adulți și copii. La PsihArt vei afla soluția la problema pe care o ai și te vei bucura de confidențialitatea ce o presupune problema ta. Tot în acest cabinet veți putea de psihoterapie de familie sau de cuplu, iar pentru copii voștri puteți face o evaluare psihologică.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.