Afla de ce sunt celebre produsele de manichiura Jessica in intreaga lume

Cu mult inainte ca saloanele de manichiura sa se gaseasca la aproape fiecare colt de strada, Jessica Vartoughian a creat o adevarata revolutie, fiind femeia care a devenit arhi-cunoscuta ca Prima Doamna a Unghiilor. Acum produsele profesionale pentru unghii marca Jessica sunt disponibile in intreaga lume si accesibile tuturor femeilor care se preocupa de imaginea lor.

Jessica V. si-a deschis primul salon doar de manichiura, aducand tehnici de ingrijire avansate pentru vremea respectiva. Spiritul sau de pionerat si strategia de business implementata au pavat drumul catre o industrie multi-milionara in ingrijirea unghiilor. Fondatoare si CEO a Jessica Cosmetics International, Inc., Jessica este considerata o autoritate in domeniul unghiilor naturale, o realizare care se reflecta prin linia extinsa de produse de ingrijire pentru unghii.

Semintele succesului de care se bucura Jessica au fost plantate de timpuriu. Copilaria petrecuta in Romania i-a insuflat valori precum importanta unui look mereu impecabil. La 17 ani, Jessica s-a mutat in Los Angeles impreuna cu familia, unde a urmat o scoala de frumusete si a inceput sa creeze manichiuri. Nu a durat insa mult pana si-a descoperit adevarata vocatie. Spirit autodidact, Jessica s-a specializat in anatomia unghiei, concentrandu-se asupra importantei ingrijirii unghiilor, in functie de fiecare tip de unghie, la fel ca si pentru piele si a dezvoltat o pasiune pentru ridicarea manichiurii ca experienta, la rand de arta.

Primul salon Jessica Nail Clinic si-a deschis portile in 1969 in Beverly Hills, ce i-a permis sa raspandeasca tehnica de ultima ora, “Nail Cultivists”, inspirand manichiuristele de profesie sa impartaseasca noile cunostinte cu clientii, o practica in care continua sa creada si in momentul prezent. Abordarea sa a cucerit legiuni de fani, inclusiv celebritati din lumea mondena, precum Barbara Streisand si Diana Ross sau clienta fidela, Nancy Reagan, pe care o vizita periodic la Casa Alba pentru a-i face manichiura. 

Pe masura ce succesul sau a crescut, a fost lansata si Jessica Cosmetics, o linie de produse bazate pe o filozofie inovatoare care se ocupa de tratamente ale unghiei. Astazi, linia se mandreste cu o varietate larga de tratamente, peste 230 de culori de lacuri semipermanente  produse de pedichiura ZenSpa etc. Brandul Jessica a devenit, astfel, unul dintre cele mai incredere surse in 60 de tari de pe intreg mapamondul.

O filozofie aparte: o culoare superba incepe cu fundatia corecta. Unghiile au propria biologie, la fel ca parul sau pielea. De pilda, pentru o ingrijire la superlativ si pentru obtinerea celui mai frumos rezultat, unghiile necesita o abordare asemanatoare cu cea  unui dermatolog fata de piele.

Tipurile de unghii pot fi descrise ca: Uscate, Exfoliate / Fragile, Deteriorate si Normale. Exista o solutie potrivita pentru fiecare din aceste tipuri, ca si pentru fiecare problema cu care se confrunta unghiile. Tratamentele pentru unghii Jessica sunt bazate pe o formula care include substante si ingrediente active naturale, antioxidanti, componente nutritive etc. De la tratamente pentru unghii casante sau de regenerare, pana la produse tip primer, top coat-uri de sigilare unghii si oje pentru unghii naturale sau semi-permanente care nu dauneaza sanatatii, in oferta magazinului online expertnails.ro, veti descoperi produsele necesare pentru manichiura si pentru ritualul de ingrijire al mainilor si unghiilor dumneavoastra!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.