Aparat epilare definitiva, un cadou ideal in sacul lui Mos Craciun!

Dragă Moş Crăciun,

Sunt eu, Rynn, băieţelul acela mic, pe care acum mulţi ani l-ai ajutat să se plimbe pe prima lui bicicletă, cea pe care mi-am dorit-o atât de mult  dar, nu am zis la nimeni. Totuşi tu ai ştiut şi mi-ai adus cel mai dorit cadou, iar prima mea plimbare am facut-o in zăpada din curtea casei.

Nu ţi-am cerut de mult timp nimic, îmi făceam curaj să cer o maşină, una mică,  un AUDI si nu voiam chiar ultimul model.  Ştiu că în acest moment trebuie să fii foarte ocupat asezand sacii cu daruri pentru toţi copiii şi adulţii din lume dar, moşule, de s-ar putea, vreau să cer ceva pentru soţia mea.

Dar să îţi explic: de ceva vreme a început să împrumute bic-urile mele, astăzi a întrecut măsură şi mi-a luat şi gelul meu răcoros, după ras. Aşa ceva nu mai tolerez, vreau să mă despart definitiv de părul de pe picioarele ei. Acum, că să fiu sincer şi ea vrea dar, zice că la salon nu îi place, că se simte ruşinată când are părul inestetic expus în faţă cosmeticienei şi ar vrea un aparat de epilare definitivă.

Acum m-am apucat să studiez totul despre aparate epilare  definitivă  , îţi dai seama.. la vârsta mea… Am descoperit că cele mai bune şi mai ieftine aparate IPL se găsesc la Total Pro Beauty. Ai drum pe acolo moşule? Să pui unul în sac şi pentru draga mea! 

Dar hai să îţi spun şi ţie de ce şi-l doreşte atât de mult…

În unele culturi părul face parte din estetică corpului, dar nu cred că este cazul nostru şi mai mult ca sigur în Laponia toate Crăciuniţele au pielea fină că mătase, fără nici o urmă de păr. Astfel că cea mai mare preocupare a doamnelor, este îndepărtarea părului inestetic, cât mai repede, cât mai sigur şi fără durere şi dacă se poate, rezultatul să fie definitiv.

Aceste aparate de epilare definitivă folosesc lumina intens pulsată, prescurtat că sistem IPL care este o tehnologie ce foloseşte lumini policromatice (adică în diferite culori) pentru a elimina foliculii de par, rădăcina părului.

Pentru soţia mea rezultatele ar fi uimitoare căci aceste aparate IPL usucă rădăcina firului de păr şi astfel în doar câteva şedinţe pielea devine mătăsoasă, fără fire inestetice.

Partea cea mai frumoasă este că acest tratament cosmetic se poate face acasă. Nu trebuie decât să îi aduci  un aparat epilare definitiva Silkn Flash&Go Luxx.    La TPB este la reducere 35% şi moşule, dau şi cadou, un cartuş cu 5000 de impulsuri pentru zona fetei. 

Acest aparat este de rang înalt, profesional, exact că al cosmeticienei de la salon. Un aparat epilare definitivă uşor de folosit  astfel încât oricine îşi poate permite să îşi ofere servicii de epilare definitivă, şedinţe de răsfăţ propriu dar şi rudelor, prietenelor sau cunoştinţelor.

Am citit despre el că are autonomie nelimitată, pentru că funcţionează conectat la priză, asigură un tratament rapid şi dedicat oricărei porţiuni din corp, având senzor care nu declanşează când detectează piele bronzată, astfel nu există riscul de arsuri.

Epilatorul Silkn Flash&Go Luxx are un design ergonomic ideal pentru tratarea zonelor greu accesibile sau sensibile, cum ar fi zona inghinală sau axială.

Parcă o şi văd pe verişoara ei, toată ziua pe aici la epilat cu IPL… că tot îşi doresc ele două să deschidă un salon cosmetic, aşa aş avea şi eu mai mult timp liber şi televizorul doar pentru mine, să mă uit la meciuri.

Moşule, acum înţelegi ce cadou mare mi-ai face mie, dacă îi aduci ei acest aparat?

Te rog să nu uiţi de dorinţa mea, îţi las un pahar mare de lichior de ouă şi fursecuri delicioase cu scorţişoară!

Semnat,

Rynn, băieţelul care a crescut şi încă mai crede că Moş Crăciun există…

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.