Este timpul sa montam anvelope de iarna! De ce sa alegi si tu Fulda Kristall Montero 3

Fulda nu este doar un oras din Germania numit dupa un curs de apa, dar si un important producator de anvelope pentru turisme, anvelope cargo de vara, iarna si all season. Deoarece sezonul rece isi intra in drepturi cu pasi repezi, temperaturile coborand sub 7 grade Celsius, este necesar sa va grabiti sa montati un set de cauciucuri corespunzatoare, prevenind sa fiti opriti de politia rutiera care va poate da o amenda contraventionala daca se constata ca nu dispuneti de anvelope de iarna sau marcate M+S.

Am amintit de brandul Fulda, deoarece acesta are meritul de a fabrica anvelope fiabile pentru autoturisme compacte, de clasa medie sau mare, economice sau diverse modele sportive. Linia de anvelope de iarna Kristall Montero 3  poate fi o alegere inspirata pentru orice conducator auto, beneficiind de caracteristici foarte bune. De exemplu, niste pneuri avand dimensiunea 185/65 R15 88T pot fi definite printr-un randament kilometric foarte bun, un nivel excelent al tractiunii pe suprafetele acoperite de zapada, dar si o aderenta optima in conditii de temperaturi joase. Acest model a fost special optimizat pentru a asigura performante complete, pe parcursul intregii ierni, asa cum au dovedit si testele realizate de ADAC, cel mai mare centru automobilistic german, precum si alte cercetari independente. 

Un alt model de cauciucuri de iarna fiabile si durabile este si Kristall Control HP, provenind de la acelasi brand mentionat. Acestea sunt anvelope de inalta performante, special proiectate pentru a intampina cu brio cele mai dificile conditii de iarna: exceleaza din punct de vedere al aderentei pe zapada, dispun de manevrabilitate eficienta, atat in linie dreapta, cat si in curbe.

Masinile 4×4 sportiv-utilitare si alte vehicule SUV pot fi echipate cu succes cu anvelope Fulda Kristall 4×4 , demonstrand un comportament bazat pe scurtarea distantei la franarea pe carosabile umede si in conditii de sezon rece, fiabilitate si siguranta.

Toate aceste performante nu ar fi posibile in lipsa unor tehnologii de ultima ora. La modelele prezentate mai sus, benzile de rulare beneficiaza de un design care eficientizeaza contactul cu suprafata carosabila, creascand astfel aderenta chiar si la franare in regim de forta. Constructia optimizata de care se bucura carcasa are rol in imbunatatirea consumului de combustibil. Liniile EcoControl si Eco Control HP sunt exemple concludente, care pun accent pe economia de carburanti si scaderea emisiilor de CO2 prin crearea unei benzi speciale – Ecotread.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.