Rent-a-car de la aeroport Otopeni

In preajma sarbatorilor, cei mai multi dintre noi aleg sa isi petreaca vacantele alaturi de rude si de prietenii apropiati. Orice distanta mai mare se transforma in doar cateva ore de zbor, pentru cei care locuiesc departe de casa, in interes de studii sau de serviciu ori, s-au stabilit si si-au intemeiat propria familie pe teritoriul altor tari. Pentru acestia, sunt extrem de avantajoase serviciile de inchirieri auto cu preluare de la aeroport, cu sau fara sofer.

De ce sa inchiriati masini din flota noastra din Otopeni Scaun

Mai mult ca sigur, oricine ar prefera ca drumul de la aeroport spre locatiile vizate sa nu dureze mult, sa fie confortabil si fara stress. Atunci cand inchiriezi un autoturism din parcul nostru auto, optand pentru preluarea cheilor de la reprezentantul firmei, chiar de langa cel mai apropiat punct de aterizare a avionului care te poarta rapid pe pista finala a destinatiei tale, beneficiezi de punctualitate si profesionalism. Masinile noastre, indiferent de model si clasa din care fac parte, sunt impecabile. In plus, la cerere, putem desemna un sofer calificat, cu experienta in domeniu. Dispui de o larga oferta de masini de inchiriat in Otopeni , astfel incat, in functie de nevoi, poti alege fie un model sport, fie un autoturism din clasa economica sau din categoriile de lux, 4X4 sau van-uri incapatoare, cu suficient spatiu pentru depozitarea unor bagaje mai voluminoase si transportul unui numar de 7-9 pasageri.

Master’s Rent a Car va ofera cele mai bune conditii de inchirieri auto de la aeroport, punand accent pe confortul calatorilor. Suntem niste parteneri de drum interesati de siguranta la volan si tocmai de aceea, inainte de a preda masina unui client, aceasta beneficiaza de o revizie minutioasa. In afara de dotarea cu anvelope de iarna durabile si fiabile, potrivite sezonului, va oferim lanturi pentru zapada, in cazul in care va exprimati dorinta de a intreprinde trasee montane in aceasta perioada. De asemenea, va oferim gratuit scaune pentru copii, iar toate serviciile rent-a-car pe care le punem la dispozitie includ asigurare, rovinieta si TVA.

Alege sa petreci sarbatorile de iarna in stil romanesc, profitand de ofertele Master’s Rent a Car in Bucuresti si Otopeni!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.