Apartamente de vanzare in Brasov

M-am gândit că îmi doresc și eu o casă nouă. Cum nu avem bani puși deoparte, am zis să mă interesez de programul Prima Casă. Adică acel program prin care statul dorește să ajute tinerii,ca noi, să își achiziționeze o locuință. Nu știu cum voi reuși să achit avansul existent de 15 %, dar am început să mă informez despre apartamente de vanzare in Brasov.

Ce am făcut prima oară? 

Am mare nevoie să știu pulsul pieței, ca apoi să îmi fac unele calcule privind bugetul necesar pentru această achiziție. Cum suntem tineri și nu avem studii în economie sau comerț, această tranzacție ne creează ceva probleme.  Într-un final am decis să apelăm la un agenție imobiliară pentru a ne ajuta în luarea unei decizii în cunoștință de cauză.

Un agent imobiliar are acces la toate informațiile importante. Apoi el este un foarte bun negociator având un mare bagaj de cunoștințe în domeniu. Agentul cunoscând prețurile și mai ales toate cerințele ce trebuie să le îndeplinească o casă perfectă. Iar ceea ce este cel mai important noi vom scăpa de birocrația pe care o presupune efectuarea tranzacției.

Am aflat de la câțiva prieteni că există pe piață o firmă Maurer Imobiliare, bine ancorată  în interiorul pieței imobiliare din Brașov. Prietenii noștri ne-au recomandat-o deoarece ei și-au găsit apartamente de vanzare in Brasov cu ajutorul acestei firme. În plus ei au fost foarte mulțumiți de acest parteneriat, această firmă respectându-și toate promisiunile făcute la începutul relației comerciale.

De ce am ales să văd apartamente de vanzare in Brasov de la Avantgarden 3 Brasov? 

Ceea ce m-a determinat să intru pe avantgarden3.ro este faptul că acesta este un proiect imobiliar executat într-o zonă rezidențială a Brașovului. Asta înseamnă că aici ne vom bucura și de spații verzi, de locuri de joacă pentru ai noștri copii. Aici s-a investit și într-o grădiniță privată pentru copii noștri. Educatoarele îi vor învăța pe copii noștri engleza sau germana. Toate cursurile ținându-se în aceste două limbi. Copiilor noștri, aflați la o vârstă fragedă, fiindu-le mult mai ușor să asimileze aceste limbi străine.

Dacă sunteți în căutarea unor apartamente de vanzare in Brasov  trageți puțin cu ochiul în reușitul proiect Avantgarden3 Brașov. Acest proiect a avut succes cu tot scepticismul analiștilor economici de la începutul lui. Veți fi surprinși de ceea ce veți vedea. Prima două faze ale proiectului s-a încheiat odată cu finalizarea celor 2870 de apartamente. Acum se desfășoară ridicarea a următoarelor 700 de unități locative, care vor fi alcătuite din 1, 2, 3 camere.

Una dintre nevoile existenței noastre este legată de un adăpost unde să ne putem odihni. Adică un loc în care să ne reîncărcăm bateriile îl vom găsi dacă vom contacta la telefon 0268 255 190 sau la fax 0268 255 181 pe cei de la Avantgarden3 Brașov.

Pentru a vedea ce disponibilități au puteți accesa avantgarden3.ro și veți putea ști suprafața utilă a apartamentului dorit de voi. În plus puteți vedea și suprafața părților componente, cum ar fi: camera de zi, fiecare dormitor în parte, bucătărie, baie, hol+dep, balcon.

Cum această investiție este făcută în primul rând pentru intimitatea noastră, puteți solicita pe site consultanță gratuită. Oricum îi veți contacta este important pentru voi că veți scăpa de timp pierdut și de toată birocrația ce o presupune perfectarea achiziției.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.