MiKitty #2 Rechizite MiKitty pentru copii

Stiu ca se apropie sarbatorile de iarna, iar acum te gandesti la altfel de cadouri pentru copii, dar chiar si asa, mai bine sa fim pregatiti din timp cu cateva rechizite pentru scoala, practice si cu modele dragute – sigur si ele vor constitui cadouri de Craciun, apreciate de scolari.
Soy Luna, personaj intragit de adolescentii din toata lumea, isi face aparitia pe noile rechizite pentru scoala, disponibile pe MyKitty.ro!
Gama de rechizite Soy Luna cuprinde : ghiozdan Soy Luna, penar Soy Luna  , troler, cutii de depozitare si nu numai.

Alegerea inspirata pentru un cadou special de Craciun sau chiar un cadou fara vreo ocazie speciala, este un penar Soy Luna complet echipat.
‘’Soy Luna’’ este serialul in care se imbina perfect momentele de drama, comedie, secretele si dragostea adolescentina – o nou aproductie Disney de success, ce a cucerit inimile copiilor din toata lumea.
Tot nu crezi ca un penar Soy Luna este cadoul ideal? Arunca un ochi pe MyKitty si descopera si alte avantaje are cumparaturilor online!

Sau poate te va convinge povestea serialului:
<< Luna Valente (interpretata de actrita Karol Sevilla) duce o viata fericita in Mexic. Ea lucreaza cateva ore pe zi livrand mancare pe roti, lucru care ii permite sa-si petreaca cea mai mare parte a timpului liber facand ceea ce-i place cel mai mult: sa fie impreuna cu cel mai bun prieten al ei, Simon si sa patineze cu rolele pe faleza din Cancun. Viata Lunei ia o intorsatura neasteptata atunci cand se muta impreuna cu familia ei in Argentina.

Luna isi gaseste consolarea in patinele ei si descopera Jam & Roller. Aici, la pista de patinaj, ea face cunostinta cu fermecatorul Matteo. Cu determinare si entuziasm, Luna va dezvolta o pasiune noua pentru patinajul in stil liber, se vaintalni cu prieteni noi, se va indragosti si isi va descoperi adevarata identitate. >>

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.