Totul se poate rezolva cu ajutorul unui fotograf de poveste!

Bine v-am regăsit, dragi mei. Crăciun fericit și sărbători frumoase alături de cei dragi. Astăzi vreau să vorbim despre cel mai frumos cadou pe care Moșul l-a pus sub bradul verișoarei mele. Soțul ei a căutat foarte mult timp un cadou potrivit pentru ea și pentru micuța lor prințesă, dar parcă nimic nu părea îndeajuns pentru ele. Știți și voi acel moment în care vrei să le oferi celor dragi totul, ei bine așa se simțea el. Chiar credeam că nu a reușit să găsească nimic potrivit mai ales când am văzut sub brad o săniuță pentru cea mică și un set de bijuterii pentru soție. Cu toate acestea cadoul era ascuns foarte bine în acea cutie, era vorba de adresa site-ului unui fotograf.

De ce este așa de spectaculos acest cadou? fotograf-1

Pentru mulți acest lucru poate părea ceva simplu, ceva ce nu contează foarte mult, dar pentru soția lui era cel mai spectaculos cadou. În urmă cu un an pierduseră o fetiță, toate pozele pe care le aveau cu ea se aflau într-un telefon vechi pe care cea mică reușise să îl viruseze. Astfel după moartea fetiței nu mai aveau absolut nici o poză cu ea. A fost foarte greu pentru ei să treacă peste acea durere.

Soțul îi tot promisese că va căuta un fotograf care să le facă zeci de poze pe care să le păstreze, dar mere se ivise câte ceva sau fotograful găsit avea prețuri gigantice. Soția aproape își luase gândul de la acest lucru, iar acum de Crăciun a rămas fără cuvinte. Cred că la vreo 10 minute după ce și-a revenit din șoc a început să caute acest fotograf. Pe foaie avea deja adresa web a site-ului.

Ne-am uitat și noi alături de ei și am rămas uimiți de frumusețea pozelor, fiecare imagine scotea la iveală un sentiment, o trăire. Nu știu cum dar acești fotografi reușesc să scoată ce este mai bun din fiecare situație. Zic acești pentru că este vorba de un cuplu, mai exact ei vor fi cei care se vor ocupa de realizarea pozelor.

Poze de calitate de la un fotograf cu experiență! fotograf-3

O femeie vede lucrurile diferit față de un bărbat, tocmai de aceea pozele realizare de Jadoris Photography crează o poveste. Cu ajutorul pozelor surprinse din diferite unghiuri, dar și din diverse ipostaze vei putea beneficia de un album foto complex. Acesta este unul din principalele motive pentru care soțul verișoarei mele a decis să îi ofere acest prețios cadou de Crăciun.

Cu ajutorul celor de la Jadoris în sfârșit această familie se poate bucura de cele mai frumoase poze. La sfârșitul anului viitor ar trebui să aibă deja un întreg album cu fotografii de familie. Pe deasupra vor putea an de an să apeleze la ajutor acestui fotograf și astfel să păstreze mereu vii amintirile lor.

De asemenea la acest fotograf poate apela oricine fie că își dorește un album de familie sau numeroase poze de la cele mai fericite evenimente. Fie că vorbim de nuntă, botez sau aniversare acești doi fotografi ne vor sta alături și ne vor ajuta să scăpăm de toate emoțiile. Nu vă gândiți că trebuie să plătiți miliarde pentru a vă bucura de cele mai frumoase poze, la ei veți întâlni prețuri accesibile.

Pe lângă experiența câștigată de acești doi fotografi la ei veți mai întâlni și aparate de ultimă generație. Dar și două persoane speciale care vor face tot posibilul pentru a surprinde cele mai frumoase momente. Cu ajutorul acestor poze veți putea păstra mereu vie amintirea persoanelor dragi și de asemenea veți avea o grămadă de amintiri de împărtășit cu cei dragi. La studiou, acasă sau într-un loc special pozele vor arăta superb dacă apelați cu încredere la Jadoris Photography.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.