Carboxiterapia – tratamentul revolutionar impotriva vergeturilor si a cearcanelor colorate

Multe femei se confrunta cu problemele inestetice ale vergeturilor, dar si a cearcanelor colorate. Stresul, poluarea si alimentatia nesanatoasa sunt factorii ce isi pun amprenta asupra tenului si corpului nostru. Din fericire, acum ai alaturi un ajutor de nadejde in lupta contra acestor inconveniente: Mirrors Beauty Salon. La Mirrors Salon vei fi intampinata cu caldura de catre doamna dr. Cristina Bejan si personalul dedicat si profesionist, gata sa te ajute sa iti rezolvi orice problema care iti umbreste frumusetea.

Asa cum mentionam mai sus, vergeturile si cearcanele sunt doua probleme majore intalnite la femei. Dar acum exista o metoda revolutionara de tratare a acestora: este vorba despre carboxiterapie – daca pana acum nicio metoda nu si-a dovedit eficienta pe termen lung impotriva problemelor inestetice mentionate mai sus, iata ca specialistii au descoperit faptul ca tratamentul de carboxiterapie este cea mai revolutionara inventive, de la Botox incoace!

Carboxiterapia reprezinta injectarea de dioxid de carbon sub piele si in depozitele de grasime existente. Nu trebuie sa va speriati de procedura, medicii spun ca aceste injectii au rolul de a dilata vasele de sange, imbunatatind circulatia sangelui si a oxigenului si stimuleaza regenerarea celulelor epidermei. Carboxiterapia nu este nicidecum o metoda noua de tratare, ea a fost folosita si in Franta in urma cu cateva decenii, ca tratament pentru circulatia sanguina proasta, obstruarea arterelor si alte probleme ce apar la nivelul inimii.

Carboxiterapia se aplica pentru a elimina vergeturile vechi si noi, ameliorarea celulitei, reducerea stratului de grasime, diminuarea cearcanele colorate, reimprospatarea pielii, estomparea ridurilor, stimularea cresterii parului in cazul alopeciei, eliminarea cicatricilor post-acneice si nu numai.

Recomand serviciile profesionale Beauty Mirrors Salon, daca doresti sa ai parte de tratamente excelente, dar si de un rasfat spa suprem, in acelasi timp. Merita sa investesti in frumusetea ta, iar daca apelezi la servicii profesionale, in scurt timp vei avea parte de toate aprecierile celor din jurul tau, care vor dori sa stie care este secretul frumusetii tale.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.