Aspectul estetic chiar conteaza

Indiferent ca ne place ori nu, societatea in care traim pune din ce in ce mai mult accent pe aspectul estetic fara a ignora importanta celorlalte aspecte. Din acest motiv, din ce in ce mai multe persoane apeleaza la serviciile oferite de catre o clinica de estetica medicala. Eliminarea cearcanelor reprezinta unul dintre cele mai des intalnite motive pentru care o persoana apeleaza la serviciile unei astfel de clinici, indiferent de sexul acesteia. Aparitia cearcanelor este absolut normala avand in vedere stresul la care suntem supusi zi de zi, precum si factorii nocivi de care ne lovim zilnic, indiferent ca ne place ori nu.

Pentru ca tehnologia a avansat extrem de mult in ultima perioada, in momentul de fata cearcanele nu mai trebuie sa reprezinte o problema estetica pentru nici unul dintre noi, acesta problema  putand fi rezolvata prin intermediul unui tratament facial. Cine poate beneficia de acest tratament, care sunt riscurile sau modul in care se efectueaza acest tratament, precum si costul acestuia sunt intrebari la care voi oferi raspunsul in continuarea acestui articol, motiv pentru care recomand citirea acestuia in continuare.

Tratamentul impotriva cearcanelor se realizeaza prin intermediul injectarii acidului hialuronic in zona afectata, operatiune ce trebuie repetata la un interval de 6 luni. Avand in vedere ca este o metoda neinvaziva, deci nedureroasa, repetarea procedurii  nu tebuie sa fie un impediment in apelarea la acest tip de tratament impotriva cearcanelor.

Avand in vedere ca cearcanele afecteaza un numar foarte mare de persoane, indiferent de sex ori varsta, este foarte important de stiut daca exista persoane care nu pot apela la un astfel de tratament estetic, chiar daca acestia sufera de cearcane. Din pacate, persoanele care prezinta in zona pleoapei inferioare un exces tegumentar, precum si persoanele care prezinta infectii la nivelul ochilor nu se pot bucura de beneficiile oferite de catre tratamentul de eliminare a cearcanelor.

Avand in vedere ca traim intr-o societate in care riscul pandeste la orice pas, este absolut normal ca cei care apeleaza la un tratament estetic pentru eliminarea cearcanelor sa intrebe care sunt riscurile acestuia.  Pentru ca un astfel de tratament se bazeaza pe o metoda neinvaziva riscurile sunt aproape zero. De ce aproape zero si nu zero? Deoarece in cazul in care indicatiile medicului nu sunt respectate intocmai, pot aparea inflamatii in zona asupra careia s-a intervenit. Pentru ca acest lucru sa nu se intample, iata care sunt indicatiile ce trebuie respectate:

  • Zona asupra careia s-a intervenit nu trebuie tensionata foarte mult prin frecare, chiar daca in primele zile exista aceasta tendinta.
  • Pentru ca tratamentul de indepartare a cearcanelor sa ofere rezultate de cea mai buna calitate, in ziua in care se aplica tratamentul se recomanda pacientilor evitarea consumului de tutun, alcool, bauturi energizante ori carbogazoase.

La fel ca oricare alt lucru si tratamentul impotriva cearcanelor costa, de aceea  unii dintre cei care au cearcane nu apeleaza la beneficiile acestui tratament din motive lesne de inteles. Pentru aceasta categorie de persoane, dar nu numai, exista preturi avantajoase oferite de clinica de estetica medicala bucuresti, locul in care oricine isi poate permite un tratament estetic.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.