Tinute potrivite pentru mersul la birou

Mereu incerc sa imi cumpar haine potrivite pentru mersul la birou. Recunosc faptul ca cel mai mult imi plac rochiile. Ma simt foarte comod atunci cand port rochii si de ceva timp le cumpar de la AD-Fashion.ro. Aici am gasit o multime de rochii office la preturi mici . Preferata mea e o rochie conica alb cu negru, o rochie cu un design modern care urmareste frumos linia corpului. Rochia se incheie la spate cu un fermoar ascuns si este confectionata dintr-un material usor si elastic. Imi place mult sa cumpar rochii de aici, deoarece ele sunt rochii fabricate in Romania . Eu chiar incurajez firmele romanesti si imi place sa cumpar de la ele. Rochiile AD-Fashion sunt de calitate si au preturi foarte accesibile. 

Daca nu vrei sa imbraci la birou o rochie si vrei sa adopti alte tinute, voi incerca sa iti dau cateva idei.

Poti de exemplu opta pentru o pereche de pantaloni negri, pana la glezne, un pulover si o pereche de balerini. Astfel vei avea un outfit lejer si perfect pentru o zi pe care o petreci la birou.

Daca vrei sa porti blugi la birou, evita sa porti blugi rosi, taiati sau cu multe strasuri. Trebuie sa alegi o pereche de blugi cat mai simpli. Blugii sunt usor de purtat si vin perfect cu un tricou, un pulover sau o camasa.

Tinutele compuse din piese vestimentare de aceeasi culoare pot fi ideale pentru birou. O idee potrivita pentru o tinuta de birou ar fi sa porti o pereche de pantaloni foarte lungi si un sacou. In picioare poti purta o pereche de pantofi stiletto de aceeasi culoare cu pantalonul si sacoul.

Acestea sunt doar cateva idei pe care le poti adopta. Acum, depinde mult de doua aspecte. 

Primul aspect e politica firmei. Sunt companii in care este impus un anumit cod vestimentar si companii in care chiar nu conteaza cum anume te imbraci. Respecta politica firmei in aceasta privinta. Si, daca nu sunt reguli cu privire la imbracaminte, incearca sa adopti tinute cat mai decente, tinute cat mai potrivite pentru o zi la birou.

Un alt aspect important este stilul tau vestimentar. Daca ai libertatea de a alege sa porti ce vrei, poarta haine in care sa te simti perfect, dar repet, sa fie decente. Daca ai un cod vestimentar de respectat, e posibil sa trebuiasca sa renunti la hainele colorate, hainele prea sexy sau alte tipuri de haine care nu se potrivesc neaparat stilului pe care il adopti in viata de zi cu zi.

Alege cele mai potrivite tinute pentru birou si bineinteles cele mai comode.

 

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.