Ce parfumuri trebuie sa aiba orice barbat

Nu doar femeile se aranjeaza si au grija de ele. Si o multime de barbati vor sa arate bine, sa fie ingrijiti si sa miroase bine.

Daca esti barbat si vrei sa te remarci intr-un mod placut, pe langa altele, ai nevoie de o serie de parfumuri barbati  care sa te scoata din anonimat.

Eu cumpar des parfumuri de pe AromeOnline.eu si am vazut aici o multime de parfumuri barbatesti pe care orice barbat ar trebui sa le aiba. Iata care sunt 3 dintre ele:

  • Acqua di Gio – Giorgio Armani

Acest parfum este un parfum creat pentru barbatii dornici de aventuri, pentru barbatii care vor sa se simta liberi. Notele de varf ale acestui parfum sunt: iasomie, piper si briza marii. Notele de mijloc: zambila, iasomie si frezie. Notele de baza sunt: cedru, paciuli si mosc alb. Acest parfum poate fi achizitionat de pe AromeOnline.eu la pretul de doar 94 de lei. Grabeste-te, deoarece aceasta reducere de 39% e posibil sa nu mai fie pentru mult timp.

  • Aqua – Bvlgari

Daca esti un barbat dinamic si doric de aventuri in jurul lumii, acest parfum este potrivit pentru tine. El are o aroma mediteraneana, pura, proaspata si stilata. Sticla in care este continutul parfumului are un design deosebit. Referitor la notele acestui parfum, la varf avem neroli, grapefruit, mandarina dulce si frunze de portocale amare, la mijloc posidonya, santolina si rozmarin, iar la baza ambra si cedru. Trebuie sa incerci acest parfum, daca nu l-ai incercat deja. Pe AromeOnline.eu acest parfum are o reducere de 50% si costa doar 100 lei.

  • CK IN2U – Calvin Klein

Ultimul parfum despre care vreau sa va vorbesc este parfumul CK IN2U. Imi place acest parfum si il consider potrivit pentru barbatii tineri. Notele aromatice ale acestui parfum sunt: citrice, tanghelo, cacao, piper jamaican, mosc alb, cedru alb, frunze schizo si vetiver.

Daca nu ai incercat aceste parfumuri barbatesti, poate e timpul sa o faci. Daca le-ai avut deja si vrei sa le cumperi din nou, intra pe AromeOnline.eu si comanda-le. Tot aici vei gasi si multe alte parfumuri de la branduri cunoscute. Toate detaliile le ai pe site.

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.