Cum putem afla problemele site-ului nostru?

Dețin acest blog de mai bine de 2 ani. Cu toate acestea nu m-a interesat până acum să aflu ce probleme are și cum le pot rezolva. Desigur nici nu am ținut legătura cu un specialist SEO. Aceasta este una dintre cele mai întâlnite greșeli pe care posesorii de bloguri și site-uri o fac. De ce spun asta? Pentru că o dată cu trecerea timpului erorile vor crește, iar noi ne putem găsi în imposibilitatea de a le mai putea remedia. Chiar dacă să spunem că am reuși să le rezolvăm, întreg procesul ar putea dura foarte mult. Săptămâna aceasta mi s-a oferit posibilitatea de a beneficia de un audit SEO Onpage și nu am refuzat propunerea. Acum mi-am dat seama că a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le puteam lua.

 Ce înseamnă audit SEO Onpage? 

Auditul Seo Onpage presupune prezentarea tuturor erorilor existente pe site. După ce am acceptat propunerea de a realiza auditul pe acest blog, am primit documentul de mai jos. Desigur el este mult mai mare, are în jur de 500 de pagini, dar importantă este prima pagină. Puteți și voi observa numărul uriaș de erori existente pe blog, ei bine acestea nu ar trebui să existe. Cu cât erorile sunt mai multe, cu atât problemele sunt mai mari. Știți că v-am zis că auditul trebuie făcut de la început? Ei bine dacă îl faci lună de lună poți fi sigur că vei avea mai puțin de lucru, iar rezultatele nu vor ezita să apară.  

Nu este suficient să știm ce erori există pe site, mai trebuie să le și rezolvăm. Pentru asta avem nevoie de un specialist SEO, această persoană trebuie să fie în stare să ne ghideze. Astăzi am aflat că de aceste erori nu trebuie să scăpăm manual. De ce? Pentru că ele vor continua să apară. Cea mai bună soluție este apelarea la diverse pluginuri.

Scoala de blogging este site-ul de pe care am reușit să aflu foarte multe informații despre bloguri și site-uri. De exemplu săptămâna aceasta am putut afla mai multe despre optimizare site. Îmi plac foarte mult articolele de pe acest site pentru că sunt simple și la obiect. Mai exact limbajul folosit este unul comun și detaliile pot fi înțelese și de cineva care nu are nici cea mai mică idee despre seo.

Să ne întoarcem însă la audit, cei de la scoaladeblogging.ro sunt cei care m-au ajutat cu auditul. În același timp ei îmi vor oferi informațiile necesare pentru a scăpa de erori. Vă invit și pe voi să faceți cunoștință cu site-ul lor și să aflați mai multe despre audit SEO Onpage, optimizare și multe altele.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.