Apartamente si garsoniere regim hotelier bucuresti!

Acum ceva timp mi s-a oferit ocazia de a lucra pentru o firmă de IT. Atunci când am acceptat postul nici nu mă gândeam că va trebui să fac atâtea vizite în Bucuresti. Din nefericire sediul firmei este în Capitală și foarte multe dintre ședințe se țin acolo.  Astfel am ajuns să fac cunoștință cu multe hoteluri din acest oraș. Pe lângă faptul că ajunsesem să cheltuiesc foarte mult pe camerele de hotel, nici nu mă simțeam în largul meu. Așa că am decis să cer ajutorul șefului meu. El m-a sfătuit să mă îndrept către apartamente și garsoniere în regim hotelier bucuresti.

Inițial am crezut că face mișto de mine, mai ales că de cele mai multe ori stăteam în București doar o zi. Apoi a decis să îmi prezinte site-ul celor de la apartamente-regimhotelier.ro. Chiar dacă citeam toate informațiile tot nu îmi venea să cred că cineva poate închiria un apartament pentru o perioadă atât de scurtă. Totuși ideea mi-a plăcut și la următoarea vizită în București am pus-o în aplicare. Acum fac asta ori de câte ori este o ședință în capitală.

De ce am ales în continuare să închiriez un apartament în regim hotelier bucuresti ?  

  1. Pentru că este mult mai ieftin decât dacă aș alege să stau la hotel. Sinceră să fiu acesta a fost primul lucru care a contat când am ales închirierea în regim hotelier bucuresti. Cu toate acestea nu doar banii m-au făcut să iau această decizie ci și beneficiile aduse de o astfel de închiriere.
  2. Deoarece în sfârșit aveam ocazia de a mă simți ca acasă. Toate apartamentele oferite spre închiriere sunt mobilate și au diverse servicii. De exemplu acum nu mai trebuia să îmi fac griji cu privire la semnalul internetului. Tot ce aveam de făcut era să aleg o cameră cu wifi.
  3. Acum eram mult mai aproape de locul în care se ținea ședința. Efectiv atunci când voiam să închiriez un apartament în regim hotelier bucuresti nu trebuia decât să mă gândesc la zonă. Toate apartamentele sunt situate în blocuri deci nu există probleme.
  4. Să vă spun că îmi pot găti tot ce vreau eu pe perioada în care stau în apartament? Ei bine toate apartamentele au bucătărie, efectiv dacă aș putea m-aș muta definitiv acolo. Să nu vă mai spun ce curățenie este în fiecare apartament disponibil pentru închiriere.

Alături de cei de la Apartamente Regim Hotelier am reușit să găsesc o metodă simplă de a combina utilul cu plăcutul! 

Mă bucur că am avut ocazia de a descoperi acest site și minunatele sale apartamente. Acum atunci când trebuie să plec la o ședință nu mai stau cu teamă că voi fi închisă într-o cameră de hotel. Apartamentele în regim hotelier au devenit pentru mine a doua casă. Reușesc să mă acomodez foarte repede în ele și parcă îmi pare rău când plec.

Sunt perfecte pentru cei care trebuie să meargă la ședințe. Pentru cei care au ceva de rezolvat în București, dar și pentru familiile care vor să aibă o vacanță de neuitat în capitală. Fiecare dintre noi poate găsi un motiv pentru care să apeleze la un astfel de apartament, cert este că Apartamente Regim Hotelier sunt cei mai buni.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.