Sfarsitul unei relatii – un nou inceput in viata ta

Fie ca am trecut printr-o despartire dureroasa sau am cazut de comun acord cu partenerul ca relatia trebuie sa inceteze, aceasta etapa din viata fiecaruia dintre noi va fi o provocare, insa daca stim cum sa procedam ne va fi mai usor sa trecem peste.

 

Primul pas pe care cei mai multi il recomanda este sa arunci tot ceea ce iti aduce aminte de fostul si cred ca in general este o atitudine corecta. Daca exista anumite lucruri care te fac sa iti aduci aminte de anumite momente, in care totul era lapte si miere, este mai bine sa renunti la ele. Desigur, in aceasta era digitala exista o multime de dovezi ale relatiei voastre, fie ca v-ati despartit de comun acord sau a fost o relatie care s-a incheiat brusc, este bine sa incerci sa te tii departe de ele. Nu-i verifica contul de Facebook, si cel mai bine ar fi sa nu mai fiti prieteni pe retelele de socializare. Sterge numarul de telefon si mergi mai departe.

 

Pentru a trece mai bine peste despartire este recomandat sa iti recunosti sentimentele. Cu siguranta acea relatie a insemnat mult pentru tine, iar acum ca s-a incheiat iti pare rau si inca il iubesti. Nu iti ascunde sentimentele si daca vrei sa plangi, nu te opri. Toate acestea te vor face sa te simti mai bine si sa treci peste aceste momente dificile.

 

Chiar daca este un lucru pe care nu ti l-ai dorit, trebuie sa accepti ca este un moment nefericit, insa in final totul va fi bine. Uneori s-ar putea sa te simti mai bine, mai linistita, iar in alte zile sa nu mai poti de dorul lui. Ceea ce conteaza acum, modul in care tu actionezi si mergi mai departe. Fa exercitii sau apuca-te de un sport. Se stie ca miscarea este cea mai buna modalitate de a-ti limpezi gandurile si de a te umple cu o stare de bine de fiecare data. Nu numai ca te vei simti mai fericit, dar vei arata si mai bine.

Se spune ca cel mai usor sa treci peste o relatie e sa gasesti pe altcineva. De cele mai multe ori nu este o idee buna sa iesi dintr-o relatie si sa te implici in alta, insa sa iesi in oras, sa mergi din cand in cand la o intalnire te va ajuta mai mult decat crezi. Chiar daca nu iti doresti atat de curand o relatie, faptul ca iesi si cunosti alti oameni te va face sa uiti de vechea relatie.

 

In cazul in care te gandesti ca acum nimeni nu va mai avea grija de tine, fii linistit, prietenii tai vor fi mereu acolo, indiferent ce ar fi. Daca te gandesti ca viata ta sexuala va avea de suferit, nu trebuie sa iti faci griji nici pentru asta, vibratoarele JimmyJane sunt solutia perfecta. Sa fii singur nu inseamna sa fii parasit, si sa ramai intr-o stare de deprimare, fara speranta. Este important sa stii cum sa treci peste, si sa te bucuri de noua ta viata.

 

 

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.