La Netbet vezi meciurile live online și pariezi în direct pe ele

Este important să vezi meciul pe care mizezi atunci când pariezi live online. De aceea mulți pariori preferă agențiile care oferă și o platformă video, precum Netbet live streaming. Calitatea acestui tip de serviciu este un criteriu în încercarea de a departaja bookmakerii de top.

Dacă te pricepi la fotbal sau la orice alt sport pe care pariezi, avantajul pe care îl ai atunci când vezi desfășurarea evenimentului poate fi sinonim cu diferența dintre un pariu câștigător și unul care îți reduce bugetul. Scenariile care pot fi urmate de un meci sunt limitate. Multe, dar limitate.

Streamingul te ajută să eviți capcana cotelor

Un microbist cu experiență poate anticipa în ce direcție merge o confruntare după numai câteva minute de joc. Vezi cum sunt dispuse echipele în teren, cum se desfășoară pe acțiunile de atac, cum se strâng în apărare, ce obiective au în respectiva partidă ș.a.m.d.

Streamingul video live este un fel de antidot pentru capcana cotelor. Exemplu: avem un meci dezechilibrat. Echipa favorită atacă supranumeric, în timp ce outsiderii se apără grupat și scapă de câteva ori pe contraatac în situații foarte bune, dar ratează.

Statistica în timp real arată un raport de 25-4 al atacurilor periculoase. Șuturi pe spre poartă: 10-3. Dacă nu vezi meciul și te raportezi doar la aceste cifre, nu știi cum să pariezi mai repede pe favoriți, fiind convins că „golul plutește în aer”. Dacă îl vezi, îți dai seama că cel mai indicat ar fi să joci pe un gol marcat de ceilalți, care mai are și o cotă foarte bună. Până la urmă, cine neglijează apărarea este pedepsit.

Undă verde la distracție

Unul dintre sfaturile pe care le citești peste tot este să nu pariezi pe echipe pe care nu le cunoști. Dacă joci doar de amuzament, pe mize mici, această interdicție nu mai este, parcă, atât de imperativă. Tu vrei să te distrezi. Ce contează că nu știi nimic despre două echipe din Columbia 2 (să zicem), din moment ce poți să vezi meciul în direct și îți poți da seama cine are mai multe șanse să bată, după cum „curge jocul”.

Aici vine în discuție oferta de transmisiuni video live. Netbet transmite aproximativ 25.000 de evenimente pe an, adică aproape 70 pe zi! Nici cele mai importante televiziuni de sport nu se pot apropia de această cifră, decât dacă ar transmite multe meciuri simultan. Mai mult decât volumul acestei oferte contează diversitatea ei. Iată ce poți urmări, ca să vezi de ce am dat ca exemplu liga a 2-a din Columbia:

  • campionate de fotbal de top: La Liga, Bundesliga, Ligue 1
  • competiții internaționale: preliminarii Europa League, preliminarii Liga Campionilor, amicale internaționale
  • competiții mai mici de fotbal: China Super Liga, Singapore League Cup, Columbia Primera A & Primera B, Paraguay Primera Division, Costa Rica Primera Division, Croația 1 .HNL, Elveția Challenge League și multe altele.
  • tenis: turnee de Grand Slam (Wimbledon & Australian Open), ATP / WTA Series, Cupa Davis, turnee mai mici
  • Baschet: NBA, FIBA Internațional
  • alte sporturi: tenis de masă, volei pe plajă, cricket, handbal și multe altele

Poți completa oferta

Poate fi mai bine de atât? Da! Te sfătuiesc să ai conturi la mai multe case de pariuri online cu meciuri live online. Poți completa oferta de mai sus și cu alte competiții.

Transmisiunile au calitate bună și nu ar trebui să se blocheze sau să fie sacadate dacă ai actualizate softurile de pe calculatorul/telefonul tău. Apropo de  telefon, trebuie spus că serviciul de streaming video live este disponibil pe dispozitivele mobile doar dacă îți instalezi aplicația lansată atât pentru Android, cât și pentru iOs.

Un alt avantaj foarte important

Ca să vezi la televizor toate aceste competiții, cu siguranță ar trebui să plătești câteva zeci de lei pe abonament. Avantajul Netbet TV este că evenimentele sportive pot fi urmărite de oricine are cont la agenția de pariuri online. Este suficient să ai balanța pozitivă, chiar și cu numai 50 de bani.

Vezi ce evenimente urmează să înceapă dând click pe ”Program TV”. Este  programul pe o săptămână întreagă, dar pot apărea și surprize, adică un meci să fie introdus în ofertă cu puține ore înainte să se joace.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.