Un simplu calcul rata credit te poate ajuta să alegi creditul potrivit!

Bine v-am regăsit. Din nou ne revedem în miez de noapte. De această dată vreau să dezbatem unul dintre cele mai cunoscute subiecte: ”Cum facem rost de bani atunci când avem nevoie urgentă de ei?”. Tot în acest articol vreau să vă prezint cum un simplu calcul rata credit vă poate scăpa de multe probleme.

În urmă cu aproximativ o jumătate de an mătușa mea s-a întors în țară. Lucrase în străinătate mai bine de trei ani și din diverse motive ajunsese în țară și cu puțini bani și acuzând dureri puternice. Mai exact avea probleme de fiecare dată când îi venea menstruația, astfel că după o lună a ajuns la doctorul ginecolog. Răspunsul a fost simplu: 2 chisturi ovariene. A luat tratament, în loc de două la următoarele analize au reieșit 3. Următorul pas a fost efectuarea unei analize pentru a determina dacă chisturile sunt de natură cancerigenă.

Răspunsul ne-a lăsat din nou fără cuvinte, erau șanse foarte mari ca acestea să fie cancerigene. Problema era că trebuia să facă foarte repede operație. Ea nu mai lucrase în țară așa că nu avea asigurare, iar costul operației era cu mult peste venitul familiei. Degeaba au încercat să se împrumute la rude, tot nu puteau strânge atâția bani.

S-au gândit să facă un împrumut, dar și de această dată a apărut o problemă: cum vor plăti ratele? În plus ea nu avea un loc de muncă, singurul care lucra era tatăl ei care avea doar 2 luni de vechime la locul de muncă. Unchiul meu a fost cel care a venit cu soluția, mai exact el le-a prezentat un site pe care puteam face calcul rata credit. În plus el ne-a explicat că pentru a accesa un credit este nevoie doar de minim o lună vechime la locul de muncă. Astfel tatăl ei putea lua creditul și puteau ști încă de la început cât trebuie să plătească lună de lună.

De ce au avut nevoie de acest calcul rata credit?

Pentru că astfel s-au putut raporta la veniturile lunare ale familiei. În plus au putut decide pe ce perioadă este mai ok să acceseze creditul. Nimeni nu se aștepta că acum pot fi luate credite în doar câteva minute, fără să ieși din casă. Vorbim de aprobarea împrumutului în maxim o oră. La scurt timp banii au venit, operația a fost făcută. După o săptămână a sosit și analiza: Chisturile nu fuseseră de natură cancerigenă. A fost cred cea mai frumoasă zi din viața noastră. După foarte mult timp soarele se arăta și pe strada noastră.Sinceră să fiu nu știu ce ne făceam dacă nu reușea să obțină creditul sau dacă ratele erau mai mari.

Fie că vrem sau nu vin momente în viața noastră în care avem nevoie disperată de bani. Pentru acele zile există Credius, o firmă care se ocupă cu oferirea de împrumuturi rapide și ieftine. Acum nu mai trebuie să ajungeți la ghișeu pentru a lua un împrumut, din contră o puteți face de acasă. Poate acum nu aveți nevoie de un împrumut, dar nu puteți ști ce vă rezervă viitorul,așa că mai bine salvați site-ul lor. 

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.