Unde putem vedea cele mai noi site-uri cu chestionare online platite ?

Acum doi ani descopeream pentru prima dată minunata lume a sondajelor plătite. Poate nu vă vine să credeți, dar chiar se câștigă ceva bănuți completând sondaje. Eu nu am ajuns până acum să câștig milioane, dar fiecare bănuț este bine-venit. Gândiți-vă că pierdeți undeva la maxim 10 minute/zi și nu trebuie să lucrați zilnic. În plus aveți acces la multe alte surprize și premii. Anul acesta mi-am propus să îmi măresc numărul de firme pentru care completez sondaje și am început să caut online. Pe atunci nici nu mă gândeam că cineva a strâns cele mai bune firme care oferă chestionare online platite la un loc. 

Mai exact tot ce ai de făcut este să accesezi un site, iar mai apoi îți sunt puse la dispoziție mai multe informații cu privire la diversele site-uri de chestionare. Acest lucru este foarte important mai ales dacă ținem cont de faptul că în maxim o jumătate de oră poți avea conturi pe toate site-urile. Este un timp foarte scurt însă efectele se vor vedea destul de repede. Desigur depinde foarte mult și de chestionarele primite, dar asta în general nu este o piedică. Așa cum spuneam și mai sus în 2017 am decis să lucrez pentru mai multe firme de chestionare online platite. Astfel am început cu firmele prezentate pe site-ul cumsafacibani24.ro.

Ce trebuie să știi atunci când vrei să te apuci de completat chestionare online platite ? 

  1. În primul rând că va trebui să acorzi câteva minute unui chestionar. El poate veni în orice zi, dar tu ai desigur un termen în care să îl poți realiza. Nu uita să citești și să ai în vedere acest termen, fiecare site are regulile lui deci citește-le cu atenție.
  2. Verifică posibilitatea de a primii banii. Cel mai ok, din punctul meu de vedere, este să creezi un cont de paypal, deși poți opta și la un cont în bancă. De ce zic paypal? Pentru că astfel poți face cumpărături în străinătate și să fi sigur că dacă nu ești mulțumit de produs primești banii înapoi.
  3. Ai în vedere prețurile oferite de fiecare site în parte, pe site-ul mai sus precizat ai și acest detalii. Nu te aștepta să câștigi 100$ doar completând un sondaj de 3 minute. Poți încerca o lună de probă, vei vedea că nu este foarte mult de muncă.
  4. Eu te sfătuiesc să te înscrii pe cât mai multe site-uri de o dată. De ce spun asta? Pentru că doar așa vei putea fi mulțumit după câteva luni de banii primiți. Pe deasupra este aproape imposibil să te trezești cu mai mult de 10 sondaje/zi. 
  5. Trebuie să ții cont și de suma minimă de retragere. Dacă vrei banii cât mai repede nu te opri asupra site-urilor care au limita de retragere foarte mare. De asemenea ține cont că parcă mai bine arată când îți intră în cont 100$ decât atunci când intră 4$ :).
  6. Poți verifica și părerea altor persoane despre site-ul respectiv, dar poți să și încerci să vezi cum este. În final îți vei putea crea propria opinie și alege mai cu atenție site-urile.

 

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.