De unde cumpărăm display pentru samsung j3 2016 gold ?

V-am spus că m-a născut împiedicată? Ei bine, dacă nu, acum este cel mai potrivit moment să o fac. Nu știu cum, dar încă de pe la 4 sau 5 ani nu ezitam să mă împiedic în propriile picioare, să număr coșurile de pe stradă (direct cu capul 🙂 ) sau cine știe ce să mai fac. Îmi aduc și acum aminte că atunci când mergeam la grădiniță, dimineața, scoteam toate pietrele din pământ. Mai apoi când ne întorceam acasă întrebam de fiecare dată ce este cu ele. Anii au trecut și nu mai scot pietrele din pământ, coșurile de gunoi au dispărut, deci nu mai am în ce să dau cu captul. În schimb am o manie să lovesc/stric telefoanele. Cred că zilele trecute era să am nevoie de un display pentru samsung j3 2016 gold.

Cum s-a întâmplat? Păi veneam de la facultate, doar ce cumpărasem folie de protecție pentru telefon și mă mândream cu ea. Într-o clipă de neatenție cățelușa mea mi-a intrat între picioare și telefonul a căzut direct pe o piatră. Să vă spun că mi-a stat inima când am văzut gaura din ecran? Deja făceam calcule cât mă costă un ecran nou, cine îl pune și alte lucruri. L-am sunat și pe verișorul meu pentru a îi cere sfatul.

De unde mi-a zis că pot lua display pentru samsung j3 2016 gold ?

Inlocuire-lcd-display-ecran-Samsung-Galaxy-J3-Glassgsm

Ei bine, el mi-a recomandat site-ul glassgsm.ro. Mi-a zis că el a reparat de mai multe ori telefoanele firmei la ei si că sunt foarte ok.. Aici a zis că voi găsi cu siguranță ecranul mult dorit și chiar a avut dreptate. M-am și bucurat să văd că se ocupă chiar ei de înlocuirea ecranului spart așa că nu am mai așteptam și am mers la sediul lor. Desigur m-am plimbat de 3 ori pe lângă clădire pentru a gândi o scuză pentru frumoasa pățanie. Când mi-am făcut curaj am fost întâmpinată cu veselie de angajatul lor. 

I-am oferit micuțul bolnav și i-am zis că voi avea nevoie de un display pentru samsung j3 2016 gold nou. Să vă mai zic ce față a făcut când i-am spus asta? Cu greu s-a abținut să nu se pună pe râs când mi-a zis că nu este nevoie de un ecran nou. Rămăsesem mască, în mintea mea era doar cum aș putea folosi un telefon cu o gaură în mijloc. Tot băiatul de la ei a fost cel care mi-a dat folia jos, în toată nebunia uitasem efectiv de ea. Am rămas mască să văd că ecranul nu are nimic.

Eram efectiv în al nouălea cer și totuși nu am putut să nu întreb cât m-ar fi costat ecranul. Prețul mi s-a părut mai mic decât mă așteptam. Tot de la acel băiat am reușit să aflu mai multe despre serviciile lor și despre faptul că au cele mai corecte prețuri. De asemenea mi s-a zis că și persoanele din alte orașe pot apela la ajutorul lor trimițând telefonul prin curier. Sincer mă bucur să știu că am un astfel de service atât de aproape de mine. 

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.