Retraieste vremurile copilariei decorand camera copilului tau cu ajutorul celor de la www.allkids.ro

Una dintre cele frumoase “meserii” ale vietii este aceea de a fi parinte. Ai ocazia, alaturi de copilul tau, sa retraiesti amintirile frumoase ale propriei copilarii si, totodata, oportunitatea de a acumula noi momente deosebite, demne de memorat in decursul anilor viitori.

Pentru mine, una dintre cele mai placute si mai distractive activitati a constat in redecorarea camerei fetitei mele. Cu ocazia implinirii varstei de cinci anisori, impreuna cu sotul meu am decis sa ii facem o supriza si sa regandim total modul de amenajare al incaperii. Ce ne-am dorit? Sa includem in aceeasi camera atat spatiul destinat somnului, cat si spatiul de joaca.

Intrucat fiica noastra a crescut, asemenea sunt si standardele sale in materie de jucarii sau de elemente decorative. Astfel, redecorarea camerei sale m-a pus in dificultate la inceput, nestiind daca sa apelez la un designer interior sau nu. Cerand sfatul prietenilor mei care au tot fetite, mi-au fost sugerate produsele de pe site-ul www.allkids.ro, care au reprezentat ajutorul meu de baza.

Astfel, munca mea a fost considerabil redusa intrucat in cadrul acestui magazin online am gasit sectiuni special destinate elementelor ce tin de camera copilului, cat si legate de joaca si diverse activitati. De asemenea, un alt avantaj a fost constituit de livrarea produselor:

  • site-ul cuprinde produse ce se bucura de livrare gratis
  • nu mi-am mai pus problema transportului, intrucat timpul de expediere a fost foarte scurt (initial imi doream sa comand produse de pe site-uri straine si astfel, transportul ar fi durat foarte mult)
  • toate produsele fiind din cadrul aceluiasi site, nu a mai fost necesar sa urmaresc indeaproape comanda, fiind sigura ca aceasta va fi livrata integral

Ce m-a incantat cel mai mult la articolele acestui magazin a fost faptul ca am fost multumita nu doar de calitatea produselor, ci si de noutatea lor din punctul de vedere al modelelor disponibile. Daca majoritatea magazinelor din Romania ce cuprind articole pentru copii se axeaza pe personajele clasice (de regula printesele Disney sau Barbie), echipa celor de la www.allkids.ro aduce un plus de noutate. Astfel, acestia se axeaza pe articole inspirate de o gama bogat diversificata de elemente animate, precum: povestea celor trei purcelusi, dinozauri, oite, ursuleti si multe altele.

Din punct de vedere al jucariilor pentru copii, am preferat dintotdeauna sa comand de pe site-uri straine. Am admirat de fiecare data creativitatea tarilor straine in materie de jucarii in defavoarea jucariilor romanesti clasice, cum sunt traditionalele papusi Barbie. Astfel, acest site a reusit sa ma surprinda inca o data: incepand de la covoraselele de joaca cu modele, pana la jucarii cum sunt cele destinate unei teme de genul “petrecere cu ceai”.

Eram foarte entuziasmata de modul final in care arata camera fetitei mele si atat eu, cat si sotul meu asteptam cu nerabdare momentul in care ii vom putea vedea reactia. Rezultatul? Cea mai frumoasa surpriza la care ne puteam gandi! Incantarea a venit nu doar de la propria noastra fetita, ci si de la prietenele ei, ai caror parinti ne-au contactat imediat pentru a afla de unde am achizitionat toate acele produse!

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.